Oscar Pistorius, la un an de la uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp: Durerea mă consumă în fiecare zi

Oscar Pistorius, la un an de la uciderea iubitei sale Reeva Steenkamp: Durerea mă consumă în fiecare zi

Sportivul sud-african, care va fi judecat luna viitoare pentru uciderea iubitei sale, Reeva Steenkamp, a făcut astăzi, exact la un an de la producerea tragediei, primele declarații pe site-ul său oficial.

"Niciun cuvânt nu poate arăta sentimentele mele despre accidentul devastator care a cauzat atâta durere tuturor celor care o iubesc cu adevărat şi continuă să o iubească pe Reeva. Durerea şi tristeţea, mai ales pentru părinţii, familia şi prietenii Reevei, mă consumă în fiecare zi. Voi purta pentru restul vieţii mele pierderea Reevei şi traumatismul total din acea zi", a precizat Pistorius.

Pe de altă parte, familia tinerei va comemora moartea tinerei lansând baloane. "Vor fi roşii şi albe, culorile ei preferate. Vrem ca totul să fie privat", a declarat Michael Steenkamp, unchiul Reevei.

Într-un interviu pentru The Times, June, mama Reevei, spune că nu reuşeşte să-şi revină după pierderea fiicei sale.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este foarte, foarte greu şi nimic nu va putea schimba asta. În circumstanţele actuale nu suntem bine. Nimic nu ne va face bine. Nimic din ce putem face sau spune nu va schimba niciodată nimic", a declarat June.

Oscar Pistorius a fost inculpat pentru uciderea cu premeditare a prietenei sale, după ce a împuşcat-o mortal pe aceasta, în noaptea de 13 spre 14 februarie 2013. Procesul va avea loc în perioada 3 - 20 martie.