Vedetele au strălucit pe covorul roșu și au defilat în cele mai extravagante și minunate ținute. Cu toate acestea, gafele vestimentare nu au lipsit nici de această dată.

Rachel Weisz, actrița nominalizată pentru premiul „Cea mai bună actriță în rol secundar” a decis să poarte o rochie roșie lungă, pe care se aflau niște ornamente strălucitoare. Ținuta a fost completată de o capă de aceeași culoare, făcută dintr-un material ciudat de cauciuc.

Olivia Colman a plecat acasă cu trofeul pentru cea mai bună actriță. Cu toate că interpretarea rolului a fost ireproșabilă, vestimentația aleasă a lăsat de dorit. Olivia a ales o rochie verde-închis, lungă până în pământ, completată de un sal uriaș brodat, care atârna precum o trenă.

Rozul nu a lipsit nici la gala de anul acesta. Actrița Sarah Paulson a atras priviri negative fuchsie, care i-a făcut corpul să pară ciudat, în ciuda celor două tăieturi din zona taliei.

Cântăreața Kacey Musgraves, în vârstă de 30 de ani, a purtat o rochie din volane roz pal, care a făcut-o să pară precum o fondantă uriașă.

Fosta actriță Disney, Laura Marano, în vârstă de 23 de ani, a ales o rochie o rochie extrem de ciudată. Roz neon în partea de jos și un galben țipător în partea de sus, cu un decolteu uriaș. Problema cea mai mare a ținutei a fost funda galbenă uriașă din spatele rochiei, scrie Libertatea.