Evenimentul Zilei > Actualitate > OROARE în România. I-a tăiat capul cu drujba
OROARE în România. I-a tăiat capul cu drujba

OROARE în România. I-a tăiat capul cu drujba

O adevărată oroare a avut loc în județul Timiș. Un localnic din Sânandrei i-a tăiat capul cu o drujbă unui vecin. Surse judiciare au transmis că autorul în varsta de 32 de ani, aflat in stare de ebrietate înarmat cu o drujba a tăiat usa partii vătămate, și apoi a tăiat victima in zona capului. Victima avea vârsta de 44 de ani.

O adevărată oroare a avut loc în județul Timiș. Un localnic din Sânandrei  i-a tăiat capul cu o drujbă unui vecin. Surse judiciare au transmis că autorul în varsta de 32 de ani, aflat in stare de ebrietate înarmat cu o drujba a tăiat usa partii vătămate, și apoi a tăiat victima in zona capului. Victima avea vârsta de 44 de ani. Procurorul de serviciu s-a deplasat la faţa locului şi  se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele care au condus la asemenea faptă îngrozitoare.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.