Evenimentul Zilei > Social > RELATĂRI uimitoare despre ORGIILE de la Huși. Un fost PEDAGOG a RUPT TĂCEREA. Sesizări IGNORATE de Patriarhie
RELATĂRI uimitoare despre ORGIILE de la Huși. Un fost PEDAGOG a RUPT TĂCEREA. Sesizări IGNORATE de Patriarhie

RELATĂRI uimitoare despre ORGIILE de la Huși. Un fost PEDAGOG a RUPT TĂCEREA. Sesizări IGNORATE de Patriarhie

Biserica Ortodoxă Română încearcă să își refacă imaginea pierdută în urma scandalurilor sexual apărute. Asta în ciuda mărturiilor care se aducă împotriva prelaților.

Un fost pedagog s-a decis să facă mărturii complete despre orgiile sexuale care s-ar fi întâmplat la Huşi.

Didina Brănici a declarat că a văzut „scene oribile“ în instituţia de învăţământ, orgii sexuale între elevi şi profesori, care, de-a lungul anilor, ar fi fost tolerate şi încurajate de înalţi prelaţi, conform observator.tv.

"Prima dată când am observat şi am constatat că asemenea scene cu perversiuni sexuale se întâmplă a fost în anul şcolar 1996 – 1997, la internat, apoi în cadrul mănăstirii, în incinta mănăstirii, într-o chilie", povesteşte femeia.

Fostul pedagog susţine că a asistat chiar la o astfel de scenă. "Am fost martor ocular. Dumnezeu imi e martor! Plus cei cinci elevi, plus cele două mame cu care am intrat în incintă, în camera lui, în miezul nopţii. Când am văzut acele scene oribile, am ieşit strigând", îşi aminteşte Didina Brănici.

Ea spune că, vreme de aproape un deceniu, a trimis sesizări la Mitropolie şi Patriarhie, conform sursei citate, însă nimeni nu a luat nicio măsură. Ceea ce ridică noi semne de întrebare.