Evenimentul Zilei > Actualitate > Orfani bătuți la un centru din Agigea. Educatoarele vorbeau pe Facebook despre corecțiile aplicate copiilor. ”I-am CAFTIT până am obosit eu”
Orfani bătuți la un centru din Agigea. Educatoarele vorbeau pe Facebook despre corecțiile aplicate copiilor. ”I-am CAFTIT până am obosit eu”

Orfani bătuți la un centru din Agigea. Educatoarele vorbeau pe Facebook despre corecțiile aplicate copiilor. ”I-am CAFTIT până am obosit eu”

Mai multe educatoare de la Centrul de Plasament ”Delfinul” din Agigea sunt bănuite că ar fi bătut câţiva orfani. O conversație purtată pe Facebook între două educatoare scoate la iveală detalii despre tratamentul de care au parte copiii care trăiesc acolo.

Educatoare 1 – Dar pe …. îl iei separat şi îi tragi.

Educatoare 1 – Măcar să te răcoreşti.

Educatoare 1 – Eu l-am caftit pe …. şi pe …. până am obosit eu.

Educatoare 2 – Eu îl calc pe cap cu toată direcția în clădire

Este o scurtă parte din conversația purtată de angajatele centrului de plasament pe Facebook și care a fost trimisă de o persoană anonimă către un site din Constanţa care a făcut public totul.

Educatoarele neagă însă acuzaţiile şi susţin că totul este fabricat. Ele susţin că cineva le-ar fi spart conturile de Facebook şi că de fapt discuţiile sunt inventate.

"Este o aberaţie, nu am cuvinte, este prima oară când mi se întâmplă aşa ceva, nu aş fi fost în stare", spune una dintre educatoarele suspectate, potrivit știrileprotv.ro.

"Copiii de care se pune problema sunt cu un cap mai mari decât mine, suntem ca şoarecele şi elefantul, aşa cum ni s-a spart parolă, se putea purta discuţia şi în numele nostru", mai spune ea.

Educatoarele au fost deja chemate să dea explicaţii, iar o comisie a stat de vorba şi cu restul personalului din centru. Dacă totul se va dovedi a fi adevărat, cele două îşi vor pierde locul de muncă.