Evenimentul Zilei > Opinii > Invitatii EVZ > S-a dat ordin de zi să ne mutăm atenția de la Cazul Caracal? Mirel Curea despre scandalul TATA
S-a dat ordin de zi să ne mutăm atenția de la Cazul Caracal? Mirel Curea despre scandalul TATA

S-a dat ordin de zi să ne mutăm atenția de la Cazul Caracal? Mirel Curea despre scandalul TATA

Reținerea lui Bogdan Drăghici, liderul TATA, pe baza unor acuzații grave, dar vechi, sună suspect în plin scandal Caracal, scrie Mirel Curea pe Facebook.

„Bogdan Drăghici, preşedintele Alianţei Antidiscriminare a Tuturor Tăticilor (TATA), a fost reţinut de procurori pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi agresiune sexuală, asupra fiicei sale minore, vitrege. Dar stați așa! Pângerea a fost depusă de mama fetei, fosta soție a celui acuzat, și privește presupuse fapte comise în perioada 2013-2016!”, scrie Mirel Curea, prim redactor-șef adjunct al EvZ, pe Facebook.

„Pe bune? Adică cum? Acum a aflat mama? Greu de crezut, fetița locuiește cu mama ei. Acum și-a amintit fetița? Și mai greu de crezut! Până acum, fetița a tăcut? De ce, ca să-și apere un tată vitreg de care mama a divorțat cu ani în urmă?”, sunt întrebările pe care le consideră esențiale jurnalistul.

Mirel Curea continuă cu alte întrebări: „«Bomba» asta înseamnă cumva că presa trebuie să o lase mai moale și să-și mute atenția de la Dosarul Caracal, unul cu minore victime și cu rețele de exploatare sexuală a minorelor, la un caz care privește tot o persoană minoră de sex feminin, victimă a infracțiunilor sexuale?

Propun așa: până să luăm de bună povestea asta, să vedem dacă judecătorul va da mandat după care, să aflăm și ce este la dosar”.

„Din motive complexe, multe divorțuri, cele mai multe, îi aruncă pe foștii soți într-un ocean de ură care îi face capabili de orice, de absolut orice. Știu ce spun!”, adaugă jurnalistul.

„Știu, acuzația adusă lui Drăghici este una care zburlește părul de furie, dar sunt nenumărate cazuri cu acuzații mincinoase de acest fel, care au nenorocit multă lume, până să se dovedească mincinoase”, atrage atenția Mirel Curea.

Reamintim că, în această dimineață, a izbucnit în presă știrea despre reținerea lui Bogdan Drăghici, președinte al T.A.T.A..

Publicat in categoriile: Invitatii EVZ
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: