Într-o intervenţie pentru DC News, liderul social-democraţilor i-a imputat rivalului liberal că nu se poate dezbăra de anumite rutine politice deşi interesul naţional i-o cere.

„Domnul Orban nu poate să iasă din logica electorală și de partid. Unifarm trimite măști, combinezoane și mănuși în județe la spitale, dar trimite împreună cu o factură.

Să înțelegem cum funcționăm. Acele facturi sunt plătite de administrațiile locale. Nu pleacă aceste echipamente gratuit de la Guvern.

Echipamentele care pleacă gratuit de la Guvern sunt două cutii dintr-un camion pe fiecare județ. Nu poți să te lauzi cu munca altora.

Trebuie să fii un ipocrit de doi lei, un trecător prin viață și prin funcții, care nu a învățat cum funcționează o societate normală”, a spus Marcel Ciolacu.

Amintim că Rareș Bogdan i-a făcut imbecili pe cei are au facilitat plecarea românilor de pe aeroportul din Cluj. Liderul PNL a ignorat că premierul Ludovic Orban anunţase că Germania are nevoie de zeci de mii muncitori și că guvernul nu va crea niciun fel de „obstrucţionare pentru cei care au posibilitatea să aibă contracte de muncă sezoniere”.