Tenismena constănțeancă le-a răspuns afirmativ organizatorilor întrecerii canadiene, dotată cu premii în valoare de 2,3 milioane de dolari. Ultima sa participare la Toronto a fost în 2012, dar a fost eliminată în turul secund. Turneul din acest an se va disputa în perioada 10-16 august.

„Lupt în fiecare zi pentru a ajunge la Singapore. La începutul anului mi-am propus să joc din nou aici. Este cel mai important turneu pentru mine, unul dintre cele mai mari ale anului. Doar cele mai bune opt jucătoare vin aici, de aceea fiecare meci e ca o finală. Ai partide grele din prima zi!

Acest oraș înseamnă mult pentru mine. A fost pentru prima dată când am participat în 2014 și a fost ceva extraordinar să o înving pe Serena. Întreaga săptămână mi-a dat încrederea că pot ajunge la un nivel superior. Fanii din Singapore sunt minunați, m-au susținut mai mult decât am văzut în alte locuri. Poate că anul acesta voi juca și mai bine. Fanii mă ajută să ating cel mai înalt nivel pe teren. Anul trecut am făcut tot posibilul pentru a câștiga fiecare meci”, a declarat Halep.