Odată cu DEMISIA LUI VICTOR PONTA, consilierul său, Mirel Palada, a lovit din nou: ”Ce are Ponta cu tragedia de la Colectiv?”

Odată cu DEMISIA LUI VICTOR PONTA, consilierul său, Mirel Palada, a lovit din nou: ”Ce are Ponta cu tragedia de la Colectiv?”

Într-o postare pe blogul său, consilierul premierului Victor Ponta, Mirel Palada, i-a ironizat pe manifestanţii care au cerut în stradă demisia premierului. Palada s-a întrebat “ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”.

“Deci vrem capul lui Moţoc! Cine e de vină? Ăla să plătească! Dar nu numai ăla, că toţi sunt vinovaţi. Huo Piedone. Huo Oprea. Huo Daniel, că n-ai zis ce trebuia şi n-ai fost unde trebuia. Huo Arafat. Huo Ponta. Huo toţi. Stai aşa. Stai un pic. Ce are Ponta cu tragedia de la clubul Colectiv? Păi are. N-are direct. Dar are. Că nu are bască”, a precizat Palada, care a fost purtătorul de cuvânt al Guvernului până anul trecut.

Atunci, Ponta a renunţat la serviciile de purtător de cuvânt ale lui Mirel Palada, care a rămas însă consilier pentru strategii guvernamentale. Schimbarea din funcţie a lui Palada a intervenit după un mesaj postat pe. “Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câta îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, spunea Palada în acel mesaj.

Ne puteți urmări și pe Google News

Premierul Victor Ponta a anunțat miercuri că își depune mandatul de la conducerea Guvernului.