Obiceiul ciudat pe care îl are Carmen Iohannis. Totul a devenit public. Ce face prima doamnă a României

Obiceiul ciudat pe care îl are Carmen Iohannis. Totul a devenit public. Ce face prima doamnă a României Carmen Iohannis.Sursa foto: Arhiva EVZ

Designerul Stephan Pelger a povestit cum a decurs colaborarea vestimentară pe care a avut-o cu Carmen Iohannis. Și a dezvăluit un obicei pe care îl are soția președintelui României.

Stephan Pelger, unul dintre cei mai cunoscuți designeri de top din România, a avut-o, printre clienți, și pe soția președintelui țării, Carmen Iohannis. Despre care a afirmat că are ceva probleme cu vestimentația. Creatorul de modă a spus că ținutele pe care i le concepea primei doamne erau modificate de aceasta.

Designerul care a vorbit despre problema vestimentară pe care o are Carmen Iohannis

„I-am creat o grămadă de rochii pe care ea le-a modificat și le-a scurtat; asta este problema primei doamne, pe care eu o stimez și este o doamnă foarte umană, foarte simpatică, foarte glumeață, dar are o problemă cu lungimile fustelor; pe toate și le-a scurtat singură. Și când mi-am văzut creațiile scurtate la un nivel nepotrivit, am fost destul de dezamăgit. Fiecare face ce vrea cu ținutele, dar dacă tot angajezi un stilist, un designer, ca să-ți facă ținutele, măcar ține cont de ceea ce ți se spune”, a afirmat Stephan Pegler în cadrul emisiunii „La cină”, de la Digi 24.

Critici primite de la Cătălin Botezatu

Recent, Cătălin Botezatu a lansat critici usturătoare legate de ținutele cu care se afișează în public Carmen Iohannis. „Rochia de catifea are un decolteu mult prea mare. Inadmisibil! Un decolteu mult mai mic, de tip Jackie Onassis, ar fi fost mult mai potrivit contextului. Nici pălăria nu e deloc potrivită. Lungmea rochiei este corectă, dar ciorapul este mult prea mat. Iohannis, în schimb, este impecabil.

Ne puteți urmări și pe Google News

În cazul celei de-a doua rochii, nu s-a respectat lungimea mânecii. Este o rochie foarte prost lucrată, are peste tot cute din cusătură, trage din toate cusăturile posibile, parcă e șifonată. Decolteul este nepermis unei astfel de ceremonii. Părul trebuia obligatoriu strâns și nu lăsat desfăcut! E inadmisibi!”, spunea Cătălin Botezatu despre ținuta cuplului prezidențial, care participase la înmormântarea reginei Elisabeta a II-a, în luna septembrie.