Fiul unei foste directoare de penitenciar, snopit în bătaie. Suspecți sunt copiii unor afaceriști străini

Fiul unei foste directoare de penitenciar, snopit în bătaie. Suspecți sunt copiii unor afaceriști străini Bătaie Sursa foto: Pixabay

Oana Tașcău a fost directoare a Penitenciarului din Craiova și a candidat, chiar la funcția de director general al ANP. Protagonista mai multor controverse, s-a pensionat pe caz de boală și s-a retras din sistem. Ulterior, a devenit cunoscută ca Sexy Brunette, vedetă pe o platformă online destinată adulților.

Zilele trecute, fiul fostei directoare de penitenciar ar fi fost agresat pe stradă, în municipiul Craiova. Suspecți ar fi mai mulți tineri, între care și băiatul omului de afaceri Ahmed Bakri.

Oana Tașcău și-a găsit fiul bătut pe stradă

Polițiștii craioveni au fost sesizați, în weekend, legat de o agresiune împotriva unui adolescent de 17 ani. Băiatul, fiul fostei directoare Oana Tașcău, ar fi fost bătut în plină stradă, de alți tineri. Conform unor surse judiciare, citate de Gândul, care relatează cazul, incidentul ar fi avut loc în jurul orei 23.00, pe bulevardul Carol I.

Conform sursei citate, adolescentul intenționa să ajungă la un magazin, când a fost abordat de un grup format din șase persoane. După un schimb de replici, fiul fostei directoare de peniteanciar a fost luat la bătaie. El ar fi fost pus la pământ și sugrumat până și-a pierdut cunoștința. Băiatul ar fi fost salvat de un echipaj de Poliție aflat în patrulare, dar și de mai mulți trecători, martori.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acest caz a fost deschisă o anchetă, iar polițiștii verifică imaginile de pe camerele video din zonă. Agresorii ar putea fi puși sub acuzare pentru tentativă de omor, dat fiind gravitatea faptei.

Oana Tașcău

Oana Tașcău, fosta directoare de penitenciar ajunsă vedetă xxx Sursa foto: Facebook

Primii suspecți din caz

Polițiștii craioveni au demarat o anchetă, conform Gândul, în cazul fiului fostei directoare de penitenciar Oana Tașcău. Aceștia ar fi reușit să identifice posibilii agresori, iar printre ei s-ar fi aflat și fiul omului de afaceri Ahmed Bakri, Laith. Milionarul de origine iordaniană Ahmed Bakri, cunoscut și drept Bacriz, este unul dintre proprietarii complexului Bacriz din Craiova.

Alături de fiul milionarului, ar fi fost identificați și alți posibili agresori. Ar fi vorba dspre Enver Gunes, Mohamed Katta, Kasem Alkabati, Hamudi Darbi și românul Mihai Bunciu.

Laith Bakri este anchetat, după cum relatează Gândul și pentru alte fapte comise cu violență. Este vorba despre un incident care a avut loc într-un club din Craiova. Împreună cu mai mulți foști deținuți, tânărul Bakri ar fi bătut un polițist din cadrul Penitenciarului Craiova și pe un prieten al acestuia.

//

Oana Tașcău a confirmat incidentul

Fosta directoare de penitenciar, ajunsă vedetă de videochat a confirmat că fiul său a fost bătut. Oana Tașcău a relatat că băiatul a primit mai multe lovituri în urma cărora s-a ales cu multiple contuzii. Potrivit Gândul, adolescentul are maxilarul dislocat și suferă de tulburări de memorie. Ea a precizat că. din ce știe, agresorii sunt persoane cunoscute drept violente care au mai multe probleme cu legea.

Oana Tașcău a devenit cunoscută după ce s-a aflat că pozează pe platforme online destinate adulților. Ea s-a retras din sistemul penitenciar, pe caz de boală. Iar la începutul carierei de videochatistă a lucrat și pentru frații Tate. Este cunoscută drept Sexy Brunette, printre amatorii de videochat.

Ca funcționar în sistemul penitenciar a fost protagonista mai multor controverse. Între altele a fost acuzată că a întreținut relații sexuale cu un deținut lituanian, condamnat în dosarul „Cocaină la Marea Neagră”. I s-a reproșat managementul defectuos și a fost acuzată că a făcut angajări ilegale și fals în acte.

În replică, Oana Tașcău respinge acuzațiile care i-au fost aduse. Ea a dat vina pe sistem care a dorit să o discrediteze și să o elimine deoarece era o persoană incomodă.