Evenimentul Zilei > Monden > Oana Sîrbu: „Televiziunea are un alt mers”
Oana Sîrbu: „Televiziunea are un alt mers”

Oana Sîrbu: „Televiziunea are un alt mers”

„Te cunosc de undeva!”, show-ul transformărilor, revine în curând în grila Antenei 1. Printre concurenții noi se numără și Oana Sîrbu. Artista a vorbit pentru EVZ despre cum va face față provocărilor, dar și despre motivele care o țin departe de micul ecran.

EVZ: Ai început filmările?

– Oana Sîrbu: Nu au început filmările, încă. De-abia ne-am cunoscut între noi și cu echipa. Am început antrenamentele. Aș vrea să mă transform în personaje cât mai diferite, dar pe care le cunosc și ale căror detalii de personalitate să le pot descoperi și însuși și afișa în cele trei minute, cât durează prezentarea muzicală.

– Cum te înțelegi cu colegii?

– Cu unii colegi de-abia am făcut cunoștință, cu alții mă cunosc. Cu Daniel Iordăchioaie, de exemplu, am avut surpriza minunată să mă reîntâlnesc. Facem parte din aceeași generație de interpreți. Și pe cei din juriu îi cunosc, în parte. Deocamdată, abia am început colaborarea. Sunt un burete care absoarbe sfaturi și informații. E o experiență minunată să-nveți mereu!

– Te vedem rar la televizor și știu că ai refuzat unele proiecte. De ce?

– Pentru mine nu e important dacă apar rar sau des… e important să apar când am ceva de spus din punct de vedere profesional. Așa că apar în emisiuni muzicale sau în interviuri cu subiecte legate de profesie. Daca ele sunt puține, asta înseamnă că televiziunea are un alt mers. Mi-aș dori o mai mare susținere și din partea radiourilor, a celor din generația mea. Mereu suntem întrebați dacă am mai făcut ceva nou. Unii chiar facem mereu, câte ceva nou, dar muzica noastră nu există pe posturile FM. E foarte important ca un interpret de muzică să fie difuzat cu cântecele sale. Și cred că publicul poate s-aleagă ce-i place.