Oana Roman: Marius Elisei nu plătește pensie alimentară, dar încasează alocația fetiței

Oana Roman: Marius Elisei nu plătește pensie alimentară, dar încasează alocația fetiței Oana Roman îl acuză pe fostul soț că nu îi plătește pensie alimentară. Sursa Foto: Arhiva EVZ

Oana Roman își crește singură fata după despărțirea de Marius Elisei. Potrivit vedetei, implicarea fostului soț din punct de vedere financiar este zero.

Oana Roman îl acuză pe fostul soț că nu plătește pensia alimentară

Oana Roman își crește singură fata, după ce fostul soț a ales să nu plătească pensia alimentară, de 500 de lei.

Mai mult, bărbatul refuză să rezolve și situația cu alocația copilului, care intră într-un cont administrat de el.

Vedeta a mărturisit că fiica ei o ajută cu campaniile online și că o recompensează pentru munca depusă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Oana Roman, vedetă

Isabela își vinde tablourile, iar sumele obținute le folosește pentru a ajuta copiii nevoiași

Oana Roman reușește să îi ofere fiicei sale tot ce are nevoie, la trei ani de la divorțul de tatăl fiicei sale, Marius Elisei:

„Ea știe că se muncește mult pentru bani. Mă ajută în munca mea și înțelege foarte bine că banii ăia care vin în fiecare lună înseamnă muncă și mă ajută.

Îmi face poze, îmi face filmări, stă cu mine când editez, când montez, când pregătesc campaniile și a învățat foarte bine și a înțeles foarte bine că lucrurile astea costă”, a spus Oana Roman, pentru cancan.ro.

Pentru ajutorul oferit, Isa primește bani pe care îi strânge și îi dă mai departe celor mai puțin norocoși:

„Evident, primește recompensă, Isa are banii ei. Își vinde tablourile în fiecare an și cu banii strânși cumpără ajutoare pentru copiii nevoiași, asta a făcut anul trecut, vom face și anul acesta. Este foarte atentă cu banii.

Tata îi dă tot timpul de Crăciun, de ziua ei, îi dă câte 100 de euro. Are foarte mare grijă cum cheltuie banii respectivi, adică e foarte atentă. De Revelion, la sorcovă, reușește să strângă destul de mulți bani și apoi și-i cheltuie cum știe ea, își cumpără anumite lucruri, dar nu e nesăbuită, adică e destul de echilibrată. Eu sper să înțeleagă că trebuie să fim responsabili în raport cu banii”, a spus fiica lui Petre Roman.

Oana Roman, vedetă

Oana Roman: „Pensia alimentară nu se plătește deloc”

Întrebată despre pensia alimentară pe care o primește de la Marius Elisei, Oana Roman a răspuns:

„Nu primește de la tatăl ei niciun fel de pensie alimentară. De când am divorțat, de trei ani, nu s-a plătit pensie alimentară niciodată. Nu primește, de asemenea, nici măcar alocația, pentru că alocația intră într-un cont administrat de el și nu avem acces, cel puțin până astăzi (n.r. marți 21 mai) nu am primit acces la acel cont și pensia alimentară nu se plătește deloc.

Practic, ea are doar banii ei, făcuți de ea, și banii munciți de mine, pe care îi cheltui ca să îi plătesc școala, pentru că este la o școală privată, toate activitățile, absolut toate cheltuielile.

Am discutat pe cale oficială, prin e-mail așa cum și-a dorit și dânsul. I-am trimis 2- 3 e-mailuri în care l-am întrebat dacă dorește totuși să plătească această pensie alimentară. Nu mi-a răspuns niciodată la aceste emailuri, deci există și alte căi, vom vedea. Deocamdată am avut alte priorități. Slavă Domnului, mulțumesc lui Dumnezeu, sunt recunoscătoare că sunt capabilă să îmi întrețin copilul singură”, a mai adăugat Oana Roman.