Oana Ioniță, în lacrimi. N-a trecut peste divorț: „Sufăr mult”

Oana Ioniță, în lacrimi. N-a trecut peste divorț: „Sufăr mult” Sursă foto: facebook

Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat după 10 ani de căsnicie. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a spus, în lacrimi, că suferă enorm și că încă n-a reușit să treacă peste despărțire.

Oana Ioniță și Florin Budnaru au divorțat, anul trecut, după 10 ani de căsnicie. Fosta bebelușă de la „Cronica Cârcotașilor” a povestit că a avut un acord cu fostul soț și au decis împreună ca fetița să rămână la ea, iar băiețelul să aibă domiciliul la tatăl lui.

Oana Ioniță, la capătul puterilor

Acum, ea a spus, în lacrimi, că regretă decizia luată și că îi este foarte dor de fiul ei. Oana a mai declarat că încă nu a trecut peste ce s-a întâmplat și că vrea să știe ce se întâmplă cu băiețelul ei.

„Încerc să mă reabilitez. După cum știi, am finalizat un divorț. Când o faci la 20 de ani nu e atât de grav, dar când ai doi copii lucrurile devin mai sensibile! După 10 ani, lucrurile evoluează și separarea intervine cu mai multe probleme, nu e chiar una simplă! Dacă nu ar fi actul de căsătorie, poate ar fi și mai simplă separarea! S-a întâmplat, s-a finalizat! Eu sunt bine, nu știu ce se întâmplă pe partea cealaltă! Sufăr destul de mult că nu îl văd pe Maxim!”, a povestit coregrafa, care are o urmă de regret cu privire la înțelegerea pe care a făcut-o cu fostul ei soț cu privirea la fiul lor, așa că s-a gândit să atace în instanță această convenție.

Ne puteți urmări și pe Google News

Își vede rar fiul

Fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a spus că își vede foarte rar fiul și că de 6 luni este într-o ordonanță care nu s-a judecat. Ea speră să se rezolve situația cât mai repede și să aibă dreptul să petreacă mai mult timp cu copilul ei.

Oana Ioniță, bebelusa Prima TV, copii, fată, băiat

Sursă foto: Instagram

„Noi, în urma divorțului, am făcut o convenție pe care acum o regret. O convenție cu doi oameni care divorțează nu e mereu corectă. La un moment dat, nu mai sunt chiar în acordul celuilalt. Am făcut un acord scris în care vacanțele sunt clare – jumătate-jumătate – și ne înțelegem pentru restul timpului. Din câte mi-a spus avocata de la vremea respectivă, convenția poate fi oricând atacată și modificată. Doar că nu e așa de ușor. Nu l-am mai văzut atât de des, că neputințele lui din program de a-l vedea cât îmi doresc eu s-au transformat în neputințe ale mele. (…) Domiciliul lui am hotărât să fie la fostul soț, fata are domiciliul la mine. Ei amândoi fac ore de dans la mine. S-a întâmplat să nu mai am acces foarte mult la el. Și am zis să atac această convenție. Am recurs, pe cale legală, la o revenire, ca să creăm un program fix. Să ne ținem noi, adulții, de el. Problema e că de 6 luni sunt într-o Ordonanță care nu s-a judecat”, a mai spus aceasta.

Oana Ioniță, respinsă de fiul ei

Oana a mai declarat că nu este o mamă denaturată, dar că are foarte multă treabă. Coregrafa a spus că băiețelul s-a întors împotriva lui și că nu își mai dorește să facă activități cu ea. Aceasta consideră că cel mic are senzația că l-a abandonat.

„Când e cu mine, e foarte bine. Încerc să îi ofer totul. Dar atunci când aude niște lucruri din afară, iar copilul probabil asistă la niște lucruri, din dorința de a-l susține pe tatăl lui, cumva e responsabil să îl susțină, se întoarce împotriva mea fără să vrea. (…) Încerc să fac lucruri frumoase, să mergem la Disney, la Dubai (nu am fost niciodată la Dubai). Nu prea își mai dorește să facă nimic. E supărat pe mine în mod special, pe faptul că l-am abandonat pe tatăl lui… probabil. Nu știu cum percepe. Poate se gândește la un fel de abandon. Îmi doresc doar să fie lângă mine, dar trebuie să și cunosc momentele când are nevoie de un sfat bun. Orice copil are nevoie în viața lui de o mamă. Mama e importantă. Nu mă consider o mamă denaturată, ci o mamă ocupată”, a mai declarat ea în emisiunea lui Cristi Brancu.