Evenimentul Zilei > Actualitate > O vedetă TV vorbește ÎN PREMIERĂ despre STAREA Ionelei Prodan: „NU ai cum să slăbești atât de mult”. Detalii NEȘTUTE până ACUM
O vedetă TV vorbește ÎN PREMIERĂ despre STAREA Ionelei Prodan: „NU ai cum să slăbești atât de mult”. Detalii NEȘTUTE până ACUM

O vedetă TV vorbește ÎN PREMIERĂ despre STAREA Ionelei Prodan: „NU ai cum să slăbești atât de mult”. Detalii NEȘTUTE până ACUM

După ce în ultimele zile au apărut mai multe zvonuri conform cărora Ionela Prodan ar fi pe moarte, grav bolnavă în spital.

Aceste vești îngrozitoare au fost contrazice de Anca, una dintre fiicele sale. „Mama nu are nicio metastază, astea sunt pure golănii. Eu sunt la Sibiu acum, am fost plecată cu munca. Să fim serioși, dacă mama avea așa ceva, eu o lăsam singură? Da, este internată în spital, dar în niciun caz nu este pe moarte, așa cum s-a spus.

Este chiar binișor, sub stricta atenție a unei echipe foarte bune de medici. Nu pot sta nonstop cu mama la spital, dar vorbim în permanență la fel. Toată lumea să se liniștească. Mama nu are vreo boală terminală”, a spus Anca conform Cancan.ro.

Celebrul Florin Condurățeanu are o altă teorie. „Nu ai cum să slăbești atât de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al schiopatarii pancreasului a fost slăbirea drastică în kilograme. S-a dovedit a fi o problema în sistemul ei digestiv”, a declarat în trecut jurnalistul Florin Condurățeanu.

Zilele trecute Ionela Prodan a fi fost internată la Spitalul de Urgență Elias, unde ar fi fost diagnosticată cu metastaze pancreatice. Aceleași surse dădeau ca sigur faptul că interpreta de muzică populară este într-o stare foarte gravă și că își trăiește ultimele zile de viață.