Evenimentul Zilei > Monden > O vedetă PRO TV trece prin momente cumplite. I-a transmis un mesaj cutremurător copilului ei grav bolnav
O vedetă PRO TV trece prin momente cumplite. I-a transmis un mesaj cutremurător copilului ei grav bolnav

O vedetă PRO TV trece prin momente cumplite. I-a transmis un mesaj cutremurător copilului ei grav bolnav

Tânăra prezentatoare a rubricii de meteo de la Pro TV, Ramona Păuleanu, trece prin momente dificile. Cu 5 luni în urmă ea a născut gemeni, o fată și un băiat, însă, din nefericire, Luca, băieţelul ei, se află încă în spital.

În afară de faptul că micuțul s-a născut prematur şi a avut nevoie de îngrijire specială, acesta a luat şi o bacterie din spital.

„A fentat de 3 ori moartea”

„Am născut doi pui, o fată și un băiat, mult mai devreme decât trebuia. Alexandra și Luca. Probabil ca așa a fost să fie. Universul s-a grăbit. Trebuie să fi fost universul pentru că, altfel, nici eu și nici ei nu erau pregătiți. Era într-o joi, seara, după o zi ciudată, când am fost dusă de urgență în sala de operații. În sala aia, pe masa aia, a fost pentru prima dată în viață când mi-au clănțănit dinții în gură de frică.

Erau prea fragili. Amândoi, dar mai ales Luca. Iar peste toată fragilitatea asta, o bacterie luată din spital l-a destabilizat complet, luptând și în momentul de față să se facă bine. Sistemul asta l-a salvat și l-a prăpădit. Dar are o forța și o tenacitate pe care nu le credeam capabile la o mâna de om. Înțeleg că așa sunt ăștia mici, mult mai puternici decât noi, dovadă că a fentat de 3 ori moartea. Dar iată că au trecut 5 luni și nu știu câte vor mai trece până îl voi vedea acasă, lângă mine, lângă sora lui. Sper doar că de primul lor Crăciun să îi am acasă pe amândoi, lângă mine”, a scris jurnalista pe o rețea de socializare.

„Aș da orice să-i pot lua suferința”

”Nu va pot explică ce este în sufletul meu. Știu doar că, oricât de dur ar sună, nimic nu m-a apropiat și m-a îndepărtat de Dumnezeu că perioada asta. Aș da orice să-i pot lua suferința. Ochii lui mi s-au întipărit în suflet. M-aș aruncă deasupra lui, că m-aș transformă într-un scut uman că să-l ascund și protejez de toate. Am blamat soarta, sistemul, că m-am auto blamat, că n-am putut să încetez să mă întreb de ce eu.

Mare dreptate are cel care a spus că orice, numai mama să nu fii. Și numai copil să nu fii, aș adaugă, când în loc să îl bucurăm, să îl facem să zâmbească, să îl ținem în brațe și să-l iubim, el este într-un spital, și nu cunoaște altceva. Am revenit să va spun că în toată durerea mea, în tot răstimpul asta, m-am gândit la toate mamele și toți părinții care își au puii bolnavi. Să ne întărească Dumnezeu”, a mai scris Ramona Păuleanu pe pagina sa de Facebook.