O cunoscută influenceriță din Rusia, Kristina Zhuravleva (28 ani), a fost descoperită de către un șofer în niște tufișuri dintr-o pădure din apropierea orașului Amil. Femeia era moartă. Anterior, aceasta fusese sesizată oamenilor legii ca fiind dispărută. 

Recent, vedeta își părăsise soțul, potrivit spuselor bărbatului. Acesta susține că influencerița avea nevoie de mai mult spațiu personal, intenționând să petreacă timpul singură pentru o vreme. În această situație, fostul soț, Dmitry, a decis să plece la Moscova. 

“Era calm la telefon și a spus că Kristina l-a părăsit. Și-a împachetat lucrurile și și-a lăsat telefonul acasă. A vrut să fie singură și el a spus că e obişnuit ca ea să lipsească”, a declarat Elena Makhalina, o prietenă a influenceriţei, potrivit Daily Mail citat de radical.wowbiz.ro. 

Fostul soț a fost reținut

La scurt timp după ce Kristina Zhuravleva a fost dată dispărută însă, bărbatul a fost reținut de oamenii legii. Potrivit informaților din cadrul anchetei, corpul femeii nu prezenta urme de violență. Cu toate acestea, anchetatorii suspectează posibilitatea injectării bloggeriței cu anumite substanțe medicamentoase. 

“Anchetatorii stabilesc circumstanțele morții ei. Va fi efectuată o examinare criminalistică, vor fi demarate interogatorii şi alte activităţi pentru rezolvarea acestui puzzle. Încercăm să stabilim dacă au existat tensiuni în familie”, a precizat un purtător de cuvânt al poliţiei, potrivit sursei citate. 

Kristina Zhuravleva a fost profesoară, însă ulterior și-a descoperit pasiunea pentru scris și a devenit bloggeriță, reușind să atragă atenția unui număr mare de fani pe rețelele de socializare.