Evenimentul Zilei > International > O tânără cântăreața s-a sinucis. Nu a mai suportat izolarea
O tânără cântăreața s-a sinucis. Nu a mai suportat izolarea

O tânără cântăreața s-a sinucis. Nu a mai suportat izolarea

O tânără și talentată cântăreața s-a sinucis. Părinții săi au spus că a recurs la acest gest funest fiindcă nu a mai suportat izolarea impusă de pandemia de coronavirus.

Beth Palmer, în vârstă de 17 ani, din Marea Britanie, studia muzica sperând să ajungă artistă vocală. În viitor putea deveni o mare artistă, dar visele i-au fost spulberate de pandemia care a cuprins lumea.

Familia ei spune că a devenit obsedată de faptul că actuala restrângere a vieții de zi cu zi nu se va sfârşi niciodată.

Adolescenta a fost găsită moartă la ea acasă, la doar câteva zile după ce țara a fost blocată din cauza focarului de Covid-19.

Familia devastată spune că nu a existat niciun indiciu ar fi avut alte probleme. Singura ei tristețe exprimată și arătată, a fost că nu își putea vedea prietenii sau să meargă la facultate.

Tragedia a fost făcută publică pentru a avertiza și alți părinți cu ce se confruntă copiii lor în aceste zile de incertitudine.

„Nu am nicio îndoială că restricțiile impuse au jucat un rol important în moartea lui Beth. Nu putea termina școala, nu putea ieși să-și vadă prietenii”, mărturiseşte tatăl fetei.

Restricțiile impuse pentru trei luni i s-au părut a fi pentru 300 de ani. Situația a devenit pentru ea o obsesie extremă, crezând că aceasta nu avea să se mai termine niciodată.
Beth a fost studentă la Access Creative College din Manchester. Tatăl și mama lui Beth luptă să înțeleagă tragedia care a avut loc în familia lor la sfârșitul lunii martie.

Ei au acordat un interviu postului de televiziune ITV Granada Reports. Au spus că se tem de faptul că vor fi alți adolescenți și tineri care se luptă cu izolarea impusă și schimbarea modului lor de viață, scrie RomâniaTV.

De la moartea ei, Beth a înregistrat pe pagina ei de Instagram peste 50 de mii de aprecieri. Familia spune că se bucură de faptul că lumea apreciază talentul și moștenirea ei muzicală. În schimb, nu se pot obișnui cu durerea provocată de moartea fiicei lor.

Publicat in categoriile: International
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: