Evenimentul Zilei > Horoscop > O puternică mișcare anti-5G împiedică ambițiile digitale ale Europei. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR
O puternică mișcare anti-5G împiedică ambițiile digitale ale Europei. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

O puternică mișcare anti-5G împiedică ambițiile digitale ale Europei. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

Sunt favorizate activităţile de rutină, evită orice schimbare de program, sau de tabiet. Ziua e favorabilă nativilor cu activităţi legate de ştiinţă, tehnică, medicină, educaţie, management. Pe cât posibil, astăzi nu schimba nimic din ce ai stabilit anterior, atât în afaceri cât şi în dragoste. Uneori noul este duşmanul binelui.

 

22 octombrie

 

O puternică mișcare anti-5G împiedică ambițiile digitale ale Europei. HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR

 

Pe 22 octombrie s-au născut Franz Liszt, Sarah Bernhardt, Catherine Deneuve, Lev Iaşin, Cleopatra Melidoneanu, Ion Coja, Nicolae Rădulescu, Doina Botez, Mircea Sandu, Dan Creimerman.

În calendarul creştin ortodox sunt Sf. Averchie şi cei şapte tineri din Efes. Nimic, nimic în „Kalendar”.

Atenție, Mercur este retrograd în Scorpion, până pe 5 noiembrie. A început cam acum o săptămână. Mai rău nu se poate! Sau, se poate?

Evenimentul Zilei” din 22 octombrie 1844 a fost chiar un „Eveniment”: aproximativ 80.000 de americani aşteptau Sfârşitul Lumii şi a Doua Venire a Lui Iisus!

Acest lucru fusese stabilit, este adevărat, la presiunea prostimii, de William Miller, un predicator baptist, bazându-se pe Cartea lui Daniel, capitolele 8 şi 9, dar nesocotind Tradiţia care spune: „Sfârşitul Lumii îi este cunoscut doar Lui Dumnezeu Tatăl, nici Fiul, nici Sfântul Duh nu s-au împărtăşit de această cunoaştere”.

Bineînţeles, spun bineînţeles, pentru că niciun om nu poate prezice ceva ce este rezervat doar Tatălui Ceresc, ei bine Sfârşitul Lumii nu a avut loc.  A fost, cum i s-a spus mai târziu, Marea Decepţie.

Pragmatici, cum sunt, americanii au folosit Evenimentul şi au pus de o Biserică, Biserica Adventistă (de la event = eveniment).  Chiar dacă se bazau, în mod explicit, pe ignoranţă şi minciună…

Până în prezent Sfârşitul Lumii a fost anunţat „oficial” de… nu se mai ştie câte ori, cred că a trecut mia de ori… Numai anul trecut de patru ori! Bună afacere! Lucian Boia are o vedere interesantă asupra acestui fenomen, în cartea lui ”Sfârșitul Lumii”.

Să vă spun ceva, dragi lupi, padawani şi hobbiţi. Dacă ar fi fost să mă fii născut în apropiere de pădurile Virginiei, adică să fiu american, nu aş fi fost adventist, sau mormon, nici catolic, sau ortodox, cu atât mai puţin musulman. Baptist, cu siguranţă!

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.