Evenimentul Zilei > Actualitate > O nouă meserie de SUCCES. Nu vă vine să credeți. E la mare căutare
O nouă meserie de SUCCES. Nu vă vine să credeți. E la mare căutare

O nouă meserie de SUCCES. Nu vă vine să credeți. E la mare căutare

A existat din totdeauna grija pentru propriul corp și în special pentru păr. Au fost în etape în istorie care amintesc de tot felul de coafuri sau peruci pentru care atât bărbații cât și femeile aveau o mare preocupare. Cei care se ocupau de părul nostru se numeau frizeri, coafeze sau stiliști.

Dar, iată că o nouă meserie îşi face simţită prezenţa: stilistul zonei pubiene. Şi cum simţul artistic nu va seca niciodată, nu-i de mirare că au apărut tot felul de invenţii, care mai de care mai ciudate pentru „amenajarea” zonei pubiene, potrivit b1.ro

Iată numai câteva exemple:

1. Strasuri pentru zona pubiană

Ceea ce poartă denumirea de „Vajazzling” a devenit un adevărat fenomen. Decorarea pubisului cu strasuri, este ultima modă în materie de “cosmetică” pubiană. Mai mult, un salon din Anglia a creat un model special în cinstea celui de-al 60-lea jubileu al Reginei Marii Britanii. Suvenirul sexy este în forma coroanei şi realizat din cristale.

2. Peruci pentru zona pubiană

Da, aţi citit bine: peruci pubiene. În funcţie de dispoziţie, puteţi opta pentru o perucă simplă sau una mai sofisticată: de la păr de clown la costum de gală sau de la cele cu pene la cele din blană naturală.