Evenimentul Zilei > Actualitate > O noapte FIERBINTE alături de iubitul său a trimis-o DIRECT LA SPITAL. Tânăra a rămas cu un obiect mare BLOCAT în zonele intime | GALERIE FOTO
O noapte FIERBINTE alături de iubitul său a trimis-o DIRECT LA SPITAL. Tânăra a rămas cu un obiect mare BLOCAT în zonele intime | GALERIE FOTO

O noapte FIERBINTE alături de iubitul său a trimis-o DIRECT LA SPITAL. Tânăra a rămas cu un obiect mare BLOCAT în zonele intime | GALERIE FOTO

O noapte fierbinte alături de iubitul său a trimis-o pe o tânără direct la spital, în urma unui accident mai puțin obișnuit.

După câteva pahare de alcool, cei doi tineri britanici au început să facă dragoste, dar lucrurile s-au complicat după ce fata a rămas cu un vibrator blocat în partea posterioară.

Fiind băuți amândoi, nu au putut conduce până la spital, așa că au sunat la ambulanță și au încercat să le spună celor de acolo ce au pățit.

După apelul respectiv, catalogat de tânără ca fiind cel mai rușinos din viața sa, o ambulanță a venit de urgență la locul respectiv.

"Amândoi băusem în acea seară, deci nu puteam conduce și a trebuit să sun la urgență, a fost cel mai rușinos telefon din viața mea. Începuse să mă doară foarte tare, mai ales că încă funcționa vibratorul. Deși mi-a fost rușine, nu am avut de ales”, a povestit Emma.

Aceasta a ajuns la spital, iar medicii au încercat să facă un plan pentru a-i scoate vibratorul fetei din corp. După ce i-au făcut radiografie, doctorii au operat-o pe tânără, iar după 45 de minute, Emma era în afara oricărui pericol.

Acum, tânăra are în plan lansarea unui campanii prin care să le avertizeze pe tinere în cazul în care au parte de asemenea experiențe neplăcute. Aceasta vrea să atragă atenția altor persoane și le spune să nu le fie rușine dacă au un astfel de incidend, dar și să fie mai atenți decât a fost ea.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: