Ellen DeGeneres s-a despărțit de soția sa. S-a mutat la una din cele mai populare actrițe

Ellen DeGeneres s-a despărțit de soția sa. S-a mutat la una din cele mai populare actrițe

Cunoscută pentru emisiunile pe care le realizează la NBC, Ellen DeGeneres a anunțat că s-a mutat împreună cu prietena ei, actrița Courteney Cox.

S-au despărțit Ellen DeGeneres și Portia de Rossi, după o relație care a început în anul 2004 și care s-a oficializat patru ani mai târziu cu o căsătorie? Se pare că zvonul este adevărat, conform presei din Statele Unite ale Americii (SUA). Vedeta TV și actrița și-au unit destinele la scurt timp după ce statul California a legalizat dreptul de căsătorie între persoanele de același sex.

De-a lungul timpului au existat mai multe informații care arăta că relația a trecut prin crize existențiale. S-a mai vorbit și în anii trecuți despre infidelități și divorț, dar Ellen DeGeneres și Portia de Rossi au rămas împreună. Se pare că, acum, sunt din nou probleme în Paradis. În cadrul emisiunii pe care o realizează, Ellen DeGeneres a dezvăluit că, în prezent locuiește alături de prietena ei, actrița Courteney Cox, în conacul pe care aceasta îl deține în Beverly Hills, conform distractify.com.

Vedeta TV Ellen DeGeneres s-a mutat la Courteney Cox

La data de 6 mai, Ellen a dezvăluit că, după ce ea și Portia de Rossi și-au vândut proprietatea din Beverly Hills, în schimbul sumei de 47 de milioane de dolari, Courteney Cox i-a oferit lui Ellen un loc în care să locuiască pentru un timp. „Pe primul nostru invitat, lumea îl cunoaște din serialul Friends. Dar eu îl cunosc pentru că este proprietarul meu”, a spus Ellen în timpul emisiunii de la postul NBC.

Ne puteți urmări și pe Google News

A făcut bani și din afaceri imobiliare

Pe de altă parte, vedeta TV a spus că locuiește la actriță doar temporar. Iar relația cu soția sa este una solidă. „Ar trebui să explic cum stă treaba. Nu am probleme legate de mariaj. Nu sunt plecat din casă pentru că locuiesc cu Courteney Cox. Nu am fost dată afară din casă”, a afirmat Ellen DeGeneres, conform sursei citate.

Ellen și Portia au cumpărat și vândut mai multe proprietăți de când și-au început relația. Ellen a declarat pentru New York Times că nu și-a propus vreodată să devină magnat imobiliar.