Evenimentul Zilei > Monden > Cel mai excentric miliardar din lume vrea să devină vedetă TV. Decizia a stârnit un val de critici: „A fost ales pentru că e bogat”
Cel mai excentric miliardar din lume vrea să devină vedetă TV. Decizia a stârnit un val de critici: „A fost ales pentru că e bogat”

Cel mai excentric miliardar din lume vrea să devină vedetă TV. Decizia a stârnit un val de critici: „A fost ales pentru că e bogat”

Nu degeaba i se spune  excentric, pentru că miliardarul surprinde de la o zi la alta cu anunțurile sale șocante. De la cucerirea spațiului a trecut la ceva mai pământean, iar proiectul său a stârnit reacții de nemulțumire pe social media.
Miliardarul Elon Musk, șeful SpaceX și Tesla, va apărea în Saturday Night Live, dar nu oricum, ci ca moderator în una dintre cele mai celebre emisiuni din America.
Elon Musk va găzdui Saturday Night Live, dar nu toată lumea este încântată. Unii critici spun că șeful Tesla și SpaceX a fost ales pentru rolul de gazdă, deoarece este foarte bogat. Lăsând să se înţeleagă că nu ar putea să modereze o astfel de emisiune de televiuiune.

Excentricul Elon Musk va găzdui emisiunea americană de comedie Saturday Night Live începând cu luna mai

Miliardarului tehnologic, șeful producătorului auto Tesla și al companiei aerospațiale SpaceX, i se va alătura celebrul artist Miley Cyrus. Alegerea a fost criticată de unii care au spus că Musk nu are talent pentru showbiz și a fost pur și simplu ales din cauza averii sale.
Deadline.com a spus că „pare o alegere care vine din partea stângii politice pentru un spectacol de comedie care va fi orientat spre o anumită direcție. Mai mult, se spune că miliardarul a arătat o anumită abilitate în relațiile sale online cu fanii, dușmanii și alţii, așa că ar putea fi plin de surprize”.
Scriitoarea Jenelle Riley s-a declarat „dezamăgită” de alegerea sa în show, adăugând: „O gazdă ar trebui să aibă un alt talent distinct decât … să fie bogat?”
Elon Musk va apărea pe 8 mai și se alătură unui lung șir de vedete pentru a găzdui spectacolul în cea de a 46-a sa serie. Printre alții se numără Adele, Rege-Jean Page, de Bridgerton, și nominalizații la Oscar, Daniel Kaluuya și Carey Mulligan.

Şi Donald Trump a avut o tentativă în acest show

În 2015, Donald Trump, care era candidat la președinție la acea vreme, a jucat în emisiune, oferind un episod care a atras proteste din cauza retoricii sale de campanie.
Musk, în vârstă de 49 de ani, a apărut anterior în emisiuni TV precum The Simpsons, The Big Bang Theory, South Park și Rick And Morty.
De asemenea, în filmul cu super-eroi din 2010 Iron Man 2, scrie news.sky.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.