Evenimentul Zilei > Actualitate > Elon Musk mai aruncă o bombă. Acum spune că este „agent secret”
Elon Musk mai aruncă o bombă. Acum spune că este „agent secret”

Elon Musk mai aruncă o bombă. Acum spune că este „agent secret”

Elon Musk a surprins din nou cu o declarație în care afirmă că lucrează pentru Serviciul Secret al Statelor Unite ale Americii.
Elon Musk a susținut că este „agent secret” atunci când a donat bani către Partidul Republican. Conform documentului publicat de FEC, Musk a scris că este angajat al Serviciului Secret.

Excentricul miliardar a donat 990 de dolari Comitetului Național Republican în perioada 7 și 8 ianuarie și și-a enumerat slujba de „agent special” la Serviciul Secret al SUA, au arătat noile depuneri ale Comisiei Electorale Federale.

Elon Musk este fondatorul Tesla și SpaceX, aşa a devenit cel mai bogat om din lume. Şi pentru că nimic nu este suficient pentru el, mai nou se laudă că este „agent special”.
În ianuarie, Musk a donat suma de 990 de dolari către Comitetul Național Republican din SUA. La descrierea jobului a trecut: agent secret.

Şi totuşi, nu există dovezi că Musk are vreo legătură cu Serviciul Secret al SUA

„Nu există vreo dovadă că Musk are legături cu Servicul Secret al SUA. În donații făcute între 2018-2020, el și-a declarat angajatorul ca fiind compania aerospațială SpaceX, cu excepția uneia la care a precizat Tesla ca angajator. El este CEO la ambele companii”.

La donațiile precedente, Musk a scris că este șeful SpaceX. Într-un alt caz, a trecut că este angajat Tesla. Într-un interviu, Musk a dezvăluit cum procedează când angajează oameni.

„Când iau interviul unui potențial angajat, îl rog să-mi spună povestea carierei lui și câteva dintre problemele dificile pe care le-a avut de gestionat și cum a făcut-o și modul în care iau decizii în momentele cheie”, a spus Elon Musk.

Tesla și SpaceX nu au răspuns încă la întrebările puse de mass-media cu privire la declarația lui Musk

În înregistrările de la Comisia Electorală Federală (CEF) Musk și-a declarat reședința la Little Elm, un oraș din zona metropolitană Dallas. El a fost o forță motrice în migrația tech de la Silicon Valley spre statul „stelei singuratice” și a spus că încearcă să formeze un oraș nou, numit Starbase, lângă instalațiile de lansare din Texas ale lui SpaceX.

De asemenea, a făcut 14 donații de 2.800 de dolari fiecare, atât pentru democrați cât și pentru republicani. A donat pentru campaniile prezidențiale ale fostei secretar de stat Hillary Clinton, fostului președinte Barack Obama și fostului președinte George W. Bush, arată înregistrările CEF. A mai făcut 14 donații de $2.800 fiecare pe 2 noiembrie pentru senatori din ambele partide mari, scrie yahoo.news.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.