Evenimentul Zilei > Monden > Videoclip viral cu Kamala Harris fugind mai repede decât Serviciul Secret
Videoclip viral cu Kamala Harris fugind mai repede decât Serviciul Secret

Videoclip viral cu Kamala Harris fugind mai repede decât Serviciul Secret

Vicepreședintele SUA a fost văzută la aklergarea de dimineață, printre oameni.

Videoclip viral cu Kamala Harris. Kamala Harris, vicepreședintele Statelor Unite ale Americii a fost văzută alergând pe treptele Memorialului Lincoln, la câteva săptămâni după ce a devenit prima femeie vicepreședinte al celei mai puternice națiuni.

Vicepreședintele SUA a fost văzut în timpul exercițiului fizic, alergând în sus și în jos, cu agenții săi din serviciul secret îmbrăcați la costum, făcând același lucru, pe 6 februarie. Domnul Tran i-a spus lui Insider: „Ne-am întors și acolo ea alerga treptele și era una cu oamenii care vizitau monumentul. Pe măsură ce ne apropiam, am observat și pe cineva care părea să fie și Doug Emhoff (soțul vicepreședintei).”

„Abia mai târziu, când m-am uitat peste videoclip, l-am remarcat pe cel de-al doilea domn din partea de sus, care s-a oprit pentru a-i da timp să își termine alergarea. Am crezut că este cel mai tare lucru, pentru că era un exemplu de solidaritatea. ”

O carieră de succes

Un portret de sticlă care simbolizează cariera ei a fost dezvăluit la poalele memorialului. Portretul de 1,8 m, 159 kg, ilustrează chipul ei ieșind din crăpăturile unei folii. de sticlă. Ideea de a realiza un portret pentru a marca alegerea lui Harris a luat naștere la agenția de creație BBH New York. Echipa creativă a căutat un artist și l-a găsit pe Simon Berger, care locuiește în Elveția și este specializat în arta sticlei. Folosind o fotografie a lui Harris, făcută de fotograful din New York, Celeste Sloman, ca ghid, Berger a lovit ușor placa de sticlă laminată pentru a crea micile fisuri și crăpături care formează împreună imaginea unică a lui Harris.

Noul vicepreședinte ales a fost un om care a servit legea, fiind recunoscută pentru meritele ei în timpul unei cariere juridice și politice care a parcurs-o din California până la biroul de vicepreședinte al SUA din Washington. Ea a fost prima femeie și persoana de culoare care a servit ca procuror de district în San Francisco, prima femeie și prima persoană de culoare care a devenit procuror general al Californiei, prima persoană de culoare care a reprezentat California în Senatul SUA și prima femeie, persoană de culoare și american-asiatic care a fost ales vicepreședinte.

Puteți urmări videoclipul accesând linkul de mai jos. Videoclip viral cu Kamala Harris

https://www.instagram.com/p/CK9vTHTHuPx/