Evenimentul Zilei > Sport > O jucătoare din circuit se teme de Halep: „Ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea”
O jucătoare din circuit se teme de Halep: „Ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea”

O jucătoare din circuit se teme de Halep: „Ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea”

Jucătoarea germană Andrea Petkovic (locul 80 WTA) a declarat că e fascinată de jocul Simonei Halep (5 WTA) și a ridicat-o în slăvi pe tenismena din Constanța.

Raportul întâlnirilor directe dintre Halep și Petkovic este unul zdrobitor pentru jucătoarea germană: 8-1. „Iubesc să joc contra Simonei Halep deoarece este o sportivă grozavă și te forțează să oferi cel mai buni tenis al tău. În plus, îți permite să faci asta fiindcă nu este ca Serena, cu forța ei. Nu este puternică și înaltă, așa că are nevoie să-și folosească tot talentul. Te face să mergi până la extrem și să forțezi încă o lovitură. Într-un meci m-a făcut să dau un drop shot și apoi să vin la fileu. Bravo ție, Simona!

Trebuie să scoți tot ce ai mai bun pentru a o învinge, pentru că este atât de abilă și inteligentă! Deschide terenul foarte bine. Aleargă, aleargă, aleargă, ajungi să te rogi la Dumnezeu pentru viața ta când joci cu ea, dar într-un final tot pierzi punctul! Este chiar enervant!”, a spus Andrea Petkovic pentru ediția tipărită a cotidianului Der Westen.

Mai mult, pentru Simona Halep urmează participarea la Turneul Campioanelor, ultima competiție a sezonului, care va avea loc în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie, la Shenzhen (China).

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News