O bucată mare de OZN a căzut în Siberia. Află ce spun experții | VIDEO

O bucată mare de OZN a căzut în Siberia. Află ce spun experții | VIDEO

În urmă cu o săptămână, o bucată de metal de 2 metri diametru şi peste un metru înălţime a aterizat lângă un sat din Siberia. Localnicii susţin că ar fi vorba despre o bucată dintr-un OZN.

O echipă de experţi ai Agenţiei Spaţiale Ruse (Roskosmos) a confiscat bucata mare de metal, găsită acum aproape o săptămâna într-o pădure din Siberia de un localnic, care a anunţat în presă că "a descoperit un OZN".

Conform departamentului local de poliţie, reprezentanţii Roskosmos s-au deplasat special în regiunea Novosibirsk pentru a recupera "descoperirea".

Obiectul, reprezentând un tub din titan, cu un diametru de aproximativ 2 metri şi o înălţime de peste 1 metru, a fost descoperit de un localnic duminica trecută în pădurea de lângă satul Otradnoie, raionul Kuibâşev, regiunea Novosibirsk.

Ne puteți urmări și pe Google News

Bărbatul a dat imediat vestea printre săteni, care, după ce au apreciat că este vorba de un obiect spaţial, l-au încărcat într-o remorcă în ciuda dimensiunilor impresionante şi l-au adus în sat.

Experţii care s-au deplasat la Kuibâşev au stabilit că nivelul de radiaţii al bucăţii de metal se află în limite acceptabile.

Ei presupun că fragmentul a căzut în zonă la sfârşitul anului trecut, când deasupra teritoriului regiunii Novosibirsk s-au prăbuşit mai multe bucăţi din satelitul Meridian, care a eşuat în înscrierea pe orbita circumterestră.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/tE1Lv2xCVpk" frameborder="0" height="315" width="560"></iframe>