Evenimentul Zilei > Actualitate > Noua „fiță” în vremea coronavirusului. Fiica edilului, selfie din izoletă. Foto
Noua „fiță” în  vremea coronavirusului. Fiica edilului, selfie din izoletă. Foto

Noua „fiță” în vremea coronavirusului. Fiica edilului, selfie din izoletă. Foto

Primarul Devei, Florin Oancea, testat pozitiv cu noul coronavirus, a anunțat că și fiica sa a fost infectată cu virusul care face ravagii în Europa.

Edilul susține că, în cazul fiului și al soției sale, testul a ieșit negativ, în vreme ce fiica lui a fost infectată cu noul coronavirus. Edilul a publicat și un selfie făcut de fiica sa în izoletă în timp ce era transportată la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara.

„Dragi prieteni, am primit în această după-amiază (duminică – n.r.) rezultatele testării epidemiologice pentru familia mea. Soţia şi băiatul – rezultate negative, deci nu sunt infectaţi cu virusul COVID – 19. Fata mea – din păcate, rezultat pozitiv – şi acum a ajuns alături de mine, la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara”, spune Florin Oancea.

Primarul a postat pe Facebook și o fotografie cu fiica sa, în izoletă.

„Şi-a făcut şi un selfie în ambulanţa care a adus-o, făcând semnul victoriei, draga de ea. Nu ne lăsăm! Cu credinţă şi speranţă vom trece peste toate încercările vieţii!”, mai scrie Oancea.

Primarul Devei, Florin Oancea şi administratorul public Adrian David Nicolae au fost confirmaţi pozitiv la testul pentru coronavirus (COVID-19), după ce au participat la BPN a PNL ședință la care a fost prezent și senatorul Vergil Chiţac, primul politician român confirmat pozitiv cu noul coronavirus.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: