Nou în Romania! Rochii de închiriat de la cei mai în vogă designeri din lume

Nou în Romania! Rochii de închiriat de la cei mai în vogă designeri din lume

DRESSBOX este o nouă destinaţie pentru femeile pasionate de modă, care a lansat recent un serviciu inedit in Romania: închirierea de rochii de ocazie de la cele mai prestigioase case de modă din lume, la un preţ accesibil. Astfel, acum oricine poate purta la următorul eveniment o rochie Gucci, Versace, Prada, Valentino sau Herve Leger.

Cu o colecţie de peste 700 de rochii de închiriat, aduse de la cele mai recente prezentări de modă, DRESSBOX este un vis împlinit pentru femeile care îşi doresc o ţinută diferită pentru fiecare ocazie specială, dar fără să plătească o mică avere. De la rochii pentru nuntă şi club, la ţinute de gală şi cocktail, acestea pot închiria rochia perfectă cu 90% mai puţin faţă de preţul din magazine.

„Prin lansarea dressbox.ro, oferim în premieră femeilor din Romania un serviciu foarte popular in SUA si in tarile vestice” a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc. „Moda de top devine astfel o experienta accesibila: poti purta la nunta celei mai bune prietene aceeasi rochie pe care o afiseaza vedetele pe covorul rosu”

Conceptul este foarte simplu: clientul comanda online rochia potrivită, o primeşte direct acasă, o poartă la eveniment şi apoi o returnează prin curier. Perioada de închiriere este de 4 zile. Cei care vor să probeze mai multe rochii de seara înainte de a inchiria, o pot face în showroom-ul recent deschis în Bucureşti, pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispoziţie un stilist personal, care îi va ajuta să găsească cele mai inspirate ţinute.

Ne puteți urmări și pe Google News

Despre DRESSBOX:        

DRESSBOX este un proiect Fashion Culture SRL, o companie privată cu capital 100% românesc, infiinţată la începutul anului 2014. Concept nou în România, DRESSBOX oferă posibilitatea de a închiria rochii de ocazie, semnate de cei mai în vogă designeri din lume, la un preţ accesibil.