Cu o colecţie de peste 700 de rochii de închiriat, aduse de la cele mai recente prezentări de modă, DRESSBOX este un vis împlinit pentru femeile care îşi doresc o ţinută diferită pentru fiecare ocazie specială, dar fără să plătească o mică avere. De la rochii pentru nuntă şi club, la ţinute de gală şi cocktail, acestea pot închiria rochia perfectă cu 90% mai puţin faţă de preţul din magazine.

„Prin lansarea dressbox.ro, oferim în premieră femeilor din Romania un serviciu foarte popular in SUA si in tarile vestice” a declarat managerul DRESSBOX, Daniel Penciuc. „Moda de top devine astfel o experienta accesibila: poti purta la nunta celei mai bune prietene aceeasi rochie pe care o afiseaza vedetele pe covorul rosu”

Conceptul este foarte simplu: clientul comanda online rochia potrivită, o primeşte direct acasă, o poartă la eveniment şi apoi o returnează prin curier. Perioada de închiriere este de 4 zile. Cei care vor să probeze mai multe rochii de seara înainte de a inchiria, o pot face în showroom-ul recent deschis în Bucureşti, pe Bd. Dacia 78. Aici vor avea la dispoziţie un stilist personal, care îi va ajuta să găsească cele mai inspirate ţinute.

Despre DRESSBOX:        

DRESSBOX este un proiect Fashion Culture SRL, o companie privată cu capital 100% românesc, infiinţată la începutul anului 2014. Concept nou în România, DRESSBOX oferă posibilitatea de a închiria rochii de ocazie, semnate de cei mai în vogă designeri din lume, la un preţ accesibil.