Evenimentul Zilei > Justitie > Noi percheziții în cazul doctorului Gheorghe Burnei
Noi percheziții în cazul doctorului Gheorghe Burnei

Noi percheziții în cazul doctorului Gheorghe Burnei

Ofițerii DGA a descins la Spitalul Marie Curie și fac noi percheziții în cazul dr ortoped Gheorghe Burnei. La descindere a fost adus și medicul însoțit de avocații săi. Doctorul ortoped este cercetat pentru mai multe infracțiuni și a fost plasat în arest la doiciliu

Ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA) efectuează, miercuri dimineaţă, percheziţii la Spitalul de copii "Marie Curie", în prezenţa medicului Gheorghe Burnei, care a fost luat în cursul dimineţii de la domiciliul său, unde se află plasat în arest, au declarat, pentru Agerpres.

Potrivit acestora, percheziţiile se efectuează în biroul medicului şi în spaţiile care au fost sigilate sâmbătă şi care nu au fost verificate din lipsă de timp.La percheziţii participă şi poliţişti de la Serviciul Omoruri, au mai precizat sursele citate.

Duminică, Tribunalul Bucureşti a decis ca medicul Gheorghe Burnei să fie plasat în arest la domiciliu pe o perioadă de 30 de zile, într-un dosar în care este suspectat de luare de mită şi efectuare de experimente neautorizate pe copii.