Noi dezvăluiri despre Elena Udrea! Ce se întâmplă, de fapt, cu fostul ministru? Adrian Alexandrov face anunțul momentului

Noi dezvăluiri despre Elena Udrea! Ce se întâmplă, de fapt, cu fostul ministru? Adrian Alexandrov face anunțul momentului Sursă: Adrian Alexandrov/ Facebook

Adrian Alexandrov a venit cu date de ultimă oră despre locul în care se află Elena Udrea, dar și cu informații despre starea ei de sănătate. Totodată, el a prezentat și câteva informații referitoare la dosar, spunând că avocații au depus o cerere oficială de amânare pe motiv că au alte procese la care trebuie să fie prezenți, iar în perioada următoare în Bulgaria vor fi mai multe sărbători legale.

Elena Udrea se află arestată în Bulgaria, iar avocații acesteia au depus o cerere oficială de amânare a extrădării, în condițiile în care ei susțin că au și alte procese la care trebuie să fie prezenți. O altă problemă care s-a ivit este că în perioada următoare în Bulgaria vor fi mai multe sărbători legale, situație care nu o avantajează deloc, prelungind aşteptarea.

Adrian Alexandrov, despre stare în care se află Elena Udrea

Adrian Alexandrov a declarat că păstrează legătura cu Elena Udrea spunând că a reușit să o viziteze de câteva ori de când se află în închisoare în Bulgaria. Partenerul de viață al fostului ministru a povestit despre starea de spirit a sa, precizând că deși se află într-o situație extrem de delicată, trebuie să rămână puternică pentru că momentan nu există alte soluții.

Ne puteți urmări și pe Google News

„E o perioadă mai mult decât delicată, dar Elena nu are de ales. Ea trebuie să reziste, fiindcă pur și simplu nu are altă soluție. Nu poți claca când te așteaptă acasă un copil de trei ani și jumătate. Nici eu nu pot face altceva decât să am grijă de micuță, a mai declarat Adrian Alexandrov.

Ce spune cu privire la strategia de apărare

Cu privire la strategia de apărare pregătită de avocații Elenei Udrea, Adrian Alexandrov susține că deja a fost luat în calcul tot ce i-ar putea aduce eliberarea sau obținerea unui arest la domiciliu.

Avocații pregătesc apărarea extrem de atent și cântăresc fiecare posibilitate, spune el, iar următorul termen de judecată cu privire la extrădarea Elenei Udrea este pe 10 mai, a anunțat Adrian Alexandrov.

Cred că orice este legal și folositor va fi luat în calcul! Dar amănunte nu cunosc. Da, noi familia, am angajat în Bulgaria un avocat local și trebuia să facem asta fiindcă nu ai cum să cunoști anumite detalii.

Știu însă că termenul următor de judecată este 10 mai și că acesta e deja unul public pentru instanțele bulgărești. Familia mea trebuie să apeleze la toate căile de atac pentru a-și căuta dreptate și pentru a încerca fata noastră să crească alături de ambii părinți, a spus Adrian Alexandrov într-un interviu acordat pentru impact.ro.

Pe 7 aprilie, Elena Udrea a fost condamnată definitiv la şase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”, ea părăsind ţara înainte de pronunţarea sentinţei.  Udrea a fost prinsă în Bulgaria, când încerca să treacă graniţa în Grecia.