Evenimentul Zilei > Actualitate > NIMENI NU SE AŞTEPTA LA AŞA CEVA! Regina Marii Britanii şi-a hrănit strănepoata şi i-a schimbat scutecele
NIMENI NU SE AŞTEPTA LA AŞA CEVA! Regina Marii Britanii şi-a hrănit strănepoata şi i-a schimbat scutecele

NIMENI NU SE AŞTEPTA LA AŞA CEVA! Regina Marii Britanii şi-a hrănit strănepoata şi i-a schimbat scutecele

Ca de obicei, presa din Marea Britanie ştie tot. Chiar şi ce s-a petrecut dincolo de zidurile groase ale Palatului Kensington, reşedinţa tinerilor duci de Cambridge, pe parcursul vizitei, relative scurte, a majestăţii sale, regina Elisabeta a II-a.

Chiar dacă vizita sa de marţi după-amiază de la Palatul Kensington – unde se afla micuţa prinţesă Charlotte –  a durat doar 20 de minute, regina Marii Britanii a avut suficient timp să le împărtăşească tinerilor părinţi câteva lucruri esenţiale din vasta sa experienţă maternală.

Mamă a patru copii şi străbunică de cinci ori până în clipa de faţă, majestatea sa şi-a suflecat mânecile şi, sub privirile admirative ale ducilor de Cambridge, i-a schimbat scutecele şi a hrănit-o cu biberonul pe Charlotte Elizabeth Diana. Potrivit presei britanice, laptele fusese încălzit în prealabil în cuptorul cu microunde, confort de care regina nu dispunea în 1948, an în care venea pe lume primul său copil, prinţul Charles. Majestatea sa în vârstă de 89 de ani a dorit să testeze ea însăşi laptele strănepoatei pentru a fi sigură că a fost încălzit la temperatura optimă.

Din aceste tablou familial impecabil nu putea să lipsească simpaticul şi năzdrăvanul prinţ George, care, odată cu naşterea surorii sale, a intrat temporar într-un con de umbră.

Scenele a cărora veridicitate este cât se poate de îndoielnică au fost surprinse  de fotografa Alison Jackson, care şi-a imaginat cum ar fi putut să arăte prima vizită a importantei străbunici, dincolo de protocoalele regale. Asemănarea sosiilor cu persoajele reale este incredibilă. Singurul nemulţumit ar putea fi prinţul William, aflat în plin proces de calviţie, din cauza bărbiei mult prea proeminente a actorului ales să interpreteze acest rol.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: