Evenimentul Zilei > Actualitate > Cine promovează femeile PLINUŢE în această vară: Una dintre cele mai celebre firme din lume este CONTRA tendinţelor
Cine promovează femeile PLINUŢE în această vară: Una dintre cele mai celebre firme din lume este CONTRA tendinţelor

Cine promovează femeile PLINUŢE în această vară: Una dintre cele mai celebre firme din lume este CONTRA tendinţelor

După ce a debutat în 2017 cu o linie de îmbrăcăminte cu talii până la 3XL, acum în magazinul londonez de pe Oxford Street, Nike pune la vedere aceste produse pe manechine adecvate într-un spaţiu rezervat special. O alegere contra tendinţelor - scrie Cosmopolitan - într-o perioadă în care multe mărci de îmbăcăminte şi echipamente sportive, au scos taliile mari din propriile magazine.

"Femeile de toate mărimile pot fi în formă şi sănătoase". NIKE foloseşte manechine "plus-size", iar ideea este aplaudată pe social media.

Noul spaţiu al Nike Town a fost creat exclusiv pentru sportive, cărora le sunt oferite servicii personalizate. ''În lumina incredibilului moment pe care-l trăieşte sportul feminin, acest spaţiu renovat este încă o demonstraţie a implicării Nike pentru a inspira şi a fi în serviciul sportivelor – se citeşte într-o declaraţie oficială de presă a lui Sarh Hannah, general manager şi vicepreşedinte Nike pentru sectorul femei din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa – iar ceea ce oferim este mult mai mult decât o experienţă de shopping. Este vorba de o destinaţie pentru a celebra sportul, chiar în preajma unei veri incredibile cu fotbal, atletism  şi multe alte sporturi''.

Pe reţelele de socializare ideea celebrei mărci de îmbrăcăminte americană a fost aplaudată

"Este foarte important să se arate că femeile de toate mărimile pot fi în formă şi sănătoase". "Ne-au făcut pur şi simplu o spălare a creierului făcându-ne să ne gândim că 'slab = în formă' şi 'durdulie = nesănătoasă'. 
"Hotărârea Nike este minunată ''. ''Această chestiune mă face foarte fericită. Mi-ar fi plăcut să văd aceste manechine când eram mai tânără, dar nu e prea târziu", sunt doar câteva comentarii apărute pe network.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.