"Femeile de toate mărimile pot fi în formă şi sănătoase". NIKE foloseşte manechine "plus-size", iar ideea este aplaudată pe social media.

Noul spaţiu al Nike Town a fost creat exclusiv pentru sportive, cărora le sunt oferite servicii personalizate. ''În lumina incredibilului moment pe care-l trăieşte sportul feminin, acest spaţiu renovat este încă o demonstraţie a implicării Nike pentru a inspira şi a fi în serviciul sportivelor – se citeşte într-o declaraţie oficială de presă a lui Sarh Hannah, general manager şi vicepreşedinte Nike pentru sectorul femei din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa – iar ceea ce oferim este mult mai mult decât o experienţă de shopping. Este vorba de o destinaţie pentru a celebra sportul, chiar în preajma unei veri incredibile cu fotbal, atletism  şi multe alte sporturi''.

Pe reţelele de socializare ideea celebrei mărci de îmbrăcăminte americană a fost aplaudată

"Este foarte important să se arate că femeile de toate mărimile pot fi în formă şi sănătoase". "Ne-au făcut pur şi simplu o spălare a creierului făcându-ne să ne gândim că 'slab = în formă' şi 'durdulie = nesănătoasă'. 
"Hotărârea Nike este minunată ''. ''Această chestiune mă face foarte fericită. Mi-ar fi plăcut să văd aceste manechine când eram mai tânără, dar nu e prea târziu", sunt doar câteva comentarii apărute pe network.