Lucrurile se mișcă foarte greu la nivel administrativ și judiciar, iar Nicușor Dan nu a putut să intre încă în pâine. Câștigător al alegerilor pentru Primăria Capitalei, el nu a fost încă validat, așa că instituția se află într-un blocaj. În acest timp, Gabriela Firea încă este primar general. Și a ținut să-i trimită rivalului Nicușor Dan un mesaj. Astfel Firea a postat pe contul de Facebook o poză în care apare la biroul unde a lucrat în ultimii patru ani.

„Sunt încă aici. Încă lucrez. Tot ca oțelul. Şi imi place” a fost mesajul pe care l-a scris Firea la poza respectivă. Nicușor Dan a reacționat pe rețele de socializare după ce a văzut postarea fostului, dar actualului edil.

„Primarul învins se laudă că blochează tot orașul, refuzând să părăsească biroul care, după cum se observă, e gol. Nici nu muncește, nici nu lasă pe alții să rezolve problemele Bucureștiului. Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani”, a scris Nicușor Dan.

Cine trebuie luat la rost pentru apa caldă

El a ținut o conferință de presă, joi, în fața sediului primăriei. „Acesta este PSD, un partid care îi disprețuiește pe bucureșteni și care folosește toate tertipurile juridice pentru a avea timp să-și șteargă urmele abuzurilor pe care le-a făcut timp de 4 ani. Se cere nici mai mult nici mai puţin decât reluarea alegerilor locale în Bucureşti, dacă vă vine să credeţi.

„Vreau să spun un lucru important, pentru că, din păcate, nu este foarte bine înțeles. În ultimele 4 săptămâni, primarul Bucureștiului a fost Gabriela Firea. Azi, primarul Bucureștiul este tot Gabriela Firea și săptămâna următoare primarul Bucureștiului va fi tot Gabriela Firea. Deci, dacă cineva are probleme cu apa caldă trebuie să  întrebe pe primarul în funcție al Bucureștiului, Gabriela Firea, și nu pe mine”, a spus Nicușor Dan.