Evenimentul Zilei > Politica > Nicolae Robu: „Nu am contracandidat pentru Primăria Timișoara”
Nicolae Robu: „Nu am contracandidat pentru Primăria Timișoara”

Nicolae Robu: „Nu am contracandidat pentru Primăria Timișoara”

Primarul Timișoarei nu are niciun contracandidat intern penrtru funcția de primar al Timişoarei. Este singurul nominalizat pentru această funcție pe care crede că și-o va adjudeca la viitoarele alegeri locale.

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a declarat vineri că dorește să se ajungă al alegeri anticipate și explică de ce. ”Nu putem avea o guvernare care să își poată atinge țintele fără o majoritate parlamentară stabilă. (…) Eu îmi văd de treabă așa cum am făcut în ultimii 8 ani. Îmi asum să fac politică așa cum simt eu, din sufletul meu și din mintea mea că este onest. Politica se face pentru cetățeni, nu pentru mize personale. Apar și acestea, dar ele sunt în subsidiar, nu au cum să fie în fața interesului public”, a punctat Robu.

Acesta a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că s-a încheiat termenul până la care liberalii timișeni s-au putut înscrie în cursa internă pentru a se afla pe listele  electorale în virtutea viitoarelor alegeri locale și parlamentare. ”Eu nu am contracandidat”, a declarat Robu, care anul acesta încheie al doilea mandat.

El a mai precizat că situația e similară pentru toate localitățile din județul Timiș conduse de primari liberali – aceștia vor candida în continuare. Pentru Consiliul Local al Municipiului Timișoara – s-au anunțat 29 de aspiranți, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș sunt trei doritori, alți 46 liberali își doresc să ajungă consilieri județeni. Alți 22 de liberali doresc să devină deputați iar cinci, senatori.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: