Evenimentul Zilei > Monden > Nicolae Guţă, Don Juan de România! Fostele iubite luptă pentru iubirea lui. „E al meu. Când te prind, te fac tocană”
Nicolae Guţă, Don Juan de România! Fostele iubite luptă pentru iubirea lui. „E al meu. Când te prind, te fac tocană”

Nicolae Guţă, Don Juan de România! Fostele iubite luptă pentru iubirea lui. „E al meu. Când te prind, te fac tocană”

Nicolae Guţă a sucit mințile multor domnișoare din România! Manelistul are 12 copii cu şase femei diferite. Acestea luptă cu toate forțele pentru a nu îl pierde pe cunoscutul artist. Și-au aruncat cuvinte dure!

Prima iubire a manelistului a fost Mariana, femeia care i-a dăruit 4 copii, Nicoleta, Marian Cosmin, Daniela şi Nicuşor. Acesta nu s-a mulțumit cu o singură iubită și a cucerit-o pe Sorina Şerban, domnișoara care i-a fost amantă până în 2005.

La scurt timp, a cunoscut-o pe Sorina, femeia care i-a dăruit încă un copil. Dragostea lor nu a durat mult, Nicolae Guță s-a îndrăgostit nebunește de Cristina. Aceasta l-a făcut tătic în 2019. Artistul mai are 6 micuți nerecunoscuți.

Se bat femeile pe Nicolae Guță

Narcisa, una dintre iubitele manelistului, luptă de ani întregi pentru inima lui, dar nici Sorina, o altă cucerire, nu se lasă doborâtă. Recent, cele două femei au ajuns la un întreg scandal pe Tik Tok. Acestea au declarat că l-au visat pe artist și că nu vor renunța prea ușor.

Narcisa: Odată ce l-ai visat, ai stat cu gândul la el. Sorino, nu e normal? Recunoaște!

Sorina: Nu pot să zic că nu, dar a venit în vis, ce să îi fac?

Narcisa: N-are el voie să facă așa ceva, e cu tramvai numărul 100.

Sorina: Să nu te aud vreodată că l-ai înjurat, că te-am nenorocit. Guță e jupânu! E regele, gata! Și eu sunt regina, nu pot să zic că nu.

Narcisa: Eu am fost sultana la trompetele lui. Eu le-am dat directiva. Nu mă interesează.

Sorina: Eu am fost șefa lui! Să vorbești tu de nu i-am pus oala cu tocăniță în cap. Așa îi place, să îl bați. Mă trântea, dar mă și iubea după ce îl loveam.

Narcisa: Între noi n-au fost bătăi. Hai să încheiem subiectul ca să nu creăm probleme, că omul e însurat. Eu am cu el un băiat, în rest nimic.

Sorina: Eu te respect, ești o șmecheră, o talentată, dar pe Guță n-ai cu ce să îl jignești. El se căsătorește la fiecare al doilea, al treilea an.

Narcisa: S-a căsătorit nebunul. Eu n-am treabă cu el. Îl respect, am un băiat cu el, în rest nu mai am treabă. Să fie și cu 100.

Sorina: Știu, dar jură-te că nu mai ai nimic pentru el.

Narcisa: Nu mai simt nici iubire, nici dragoste. Ai înnebunit?

Sorina: Dacă nu mai simți nimic, înseamnă că ești nesimțită. Nu mai ai simț. Iubire mai ai tu pentru el ceva.

Narcisa: Tu ai pentru el. Nu ai zis că îl iubești și că l-ai visat?

Sorina: Să moară băiatul meu, când te prind, eu glumesc aici pe Tik Tok cu tine, dar când te prind fac din tine tocană. Îți dau eu ție. Îți dau atâtea puncte până te ia salvarea din mâna mea.

Narcisa: A dat-o în gelozii Sorina acum.

Sorina: Tu mă minți pe mine că nu mai ai nimic pentru Guță. Lasă că în curând rămâne și aia (n. red. soția actuală a lui Nicolae Guță) roată de rezervă.

Narcisa: A făcut căsătoria la acte. Pe bune! O cheamă Guță.

Sorina: Stai cuminte că Guță e al meu. Dacă te prind, te rup în două! Glumim noi pe Tik Tok, dar să vezi când te prind… Acum doi ani a fost Guță la mine cu aia a lui și mi-a zis așa: „Sorino, să îmi dai și mie o sapă” și l-am pupat direct în botișor. Eu recunosc, ce am visat aseară doar eu știu.”, schimbul de replici dintre cele două femei, potrivit România Tv.