Evenimentul Zilei > Social > Neti Sandu: „Din iulie, într-adevăr, vor ieși scântei!”
Neti Sandu: „Din iulie, într-adevăr, vor ieși scântei!”

Neti Sandu: „Din iulie, într-adevăr, vor ieși scântei!”

De 20 de ani, Neti Sandu, vedeta Pro TV care prezintă în fiecare dimineaţă ce spun astrele, este una dintre cele mai îndrăgite, elegante și respectate prezențe de pe micul ecran.

Cum cea de-a doua parte a anului se anunță agitată, Neti Sandu a dezvăluit pentru EVZ că multe VIP-uri i-au cerut sfatul. „Da, am fost contactată de personalităţi, dar nu din politică. Din iulie, schimbăm vibraţia şi, într-adevăr, vor ieşi scântei, şi în sensul bun şi în cel mai puţin bun. Practic, abia atunci vom resimţi vibraţia anului chinezesc al calului de lemn. Toată lumea va vrea să domine, să fie acaparatoare de priviri, să fie în lumina reflectoarelor. Strălucire, curaj şi spirit dominator – la aceste trei lucruri ne putem aştepta”, explică vedeta.

La peste 50 de ani, Neti Sandu continuă să fie una dintre cele mai elegante vedete. Are o siluetă de invidiat, chiar dacă nu ține cură de slăbire, și deține secretul unei coafuri ce nu a trebuit să fie schimbată în 20 de ani. Neti Sandu spune că secretul părului perfect aranjat stă în modul în care este tuns și în samponul folosit. „Părul meu este «sticlos», trebuie tuns pe fir drept și pieptănat așa ca să nu se electrizeze. Se pretează cel mai bine la acest gen de coafură”. Într-un interviu pentru EVZ, Neti Sandu a dezvăluit ce înseamnă horoscopul alcătuit de ea și a dat câteva sfaturi celor care vor să-și schimbe destinul.