Guy Ritchie aduce un nou serial pe Netflix. „The Gentlemen”, cu Theo James în rol principal

Guy Ritchie aduce un nou serial pe Netflix. „The Gentlemen”, cu Theo James în rol principal Surs foto: dreamstime.com

Noul serial al lui Guy Ritchie, intitulat „The Gentlemen”, alcătuit din opt episoade și avându-l în rolul principal pe actorul Theo James, nominalizat la premiile Emmy, va fi disponibil pe platforma Netflix începând cu data de 7 martie.

Netflix aduce un serial inspirat din filmul cu același nume, însă va fi pus în scenă cu o distribuție complet nouă, incluzând actori de la Hollywood și legende britanice ale filmului și televiziunii.

Povestea din spatele serialului de pe Netflix

Theo James interpretează rolul lui Eddie Horniman. Eddie este al doilea fiu al ducelui de Halstead și nu a anticipat niciodată că va moșteni ceva.

Și-a creat propriul său drum în viață, excelând la Sandhurst și obținând gradul de căpitan în armata britanică. Dar când tatăl său moare neașteptat, lăsând în testament titlul său și cei 15.000 de acri de pământ celui de-al doilea fiu, și nu primului născut, viața lui Eddie se schimbă complet.

Ne puteți urmări și pe Google News

Este un rol pe care nu l-a cerut niciodată și care poate nu i-a fost niciodată destinat. Însă treptat, Eddie începe să se acomodeze cu noua sa identitate ca moștenitor al tatălui său. Pe măsură ce se confruntă cu responsabilitățile neașteptate ale proprietății, caracterul său va fi pus la încercare prin diverse moduri.

Netflix îl pune în prim-plan și pe fratele mai mare al lui Eddie, Freddy Horniman. Rolul este interpretat de Daniel Ings din „The Liability”.

Netflix

Sursa foto: Instagram

Freddy a fost conștient întotdeauna că el este moștenitorul moșiei Halstead, motiv pentru care nu a reușit niciodată să se afirme. Viața sa până acum a fost un șir nesfârșit de petreceri, consum de droguri și eșecuri în afaceri.

Când află că moștenirea sa a fost transferată fratelui său mai mic, în interiorul lui Freddy apare o fisură pe care niciun stimulent nu o poate umple.

Dar când elementele criminale de la Halstead încep să pătrundă în viața familiei, o idee creativă începe să prindă contur în mintea lui Freddy.

Kaya Scodelario, în unul din rolurile principale

Netflix o aduce și pe Kaya Scodelario, cunoscută în special pentru rolul ei din „The Boss”, într-unul dintre rolurile principale ale serialului.

Kaya Scodelario își asumă rolul Susie Glass și supervizează organizația criminală a tatălui ei în numele acestuia. Susie este ca un cameleon. Se adaptează cu ușurință de la sălile de box din centrul orașului la evenimentele de înaltă societate.

Aceasta începe treptat să înțeleagă motivul interesului tatălui ei pentru acest tânăr antreprenor, pe măsură ce relația dintre ea și Eddie se dezvoltă pe parcursul seriei.

Alți actori de seamă ce vor juca roluri importante în noul serial de pe Netflix sunt:

Vinnie Jones în rolul lui Geoff Seacombe - „The Gamekeeper” (paznicul din Halstead Manor);

Joely Richardson în rolul lui Lady Sabrina - „The Matriarch” (mama lui Eddie);

Giancarlo Esposito în rolul Unchiului Stan - „Americanul”, potrivit News.ro.