Negoiță umilește foștii mari jucători ai lui Dinamo. Cine a tunat la adresa patronului

Negoiță umilește foștii mari jucători ai lui Dinamo. Cine a tunat la adresa patronului

La fel ca în cazul lui Gigi Becali, Ionuț Negoiță nu ține cont de marii jucători care au trecut prin echipă de-a lungul timpului atunci când vine vorba despre salarii.

Gigi Becali a renunțat la serviciile lui Hemuth Duckadam, eroul Stelei din finala CCE din 1986, și pare că nu a avut recumușcări atunci când s-a descotorosit de acesta.

În tabăra rivalei Dinamo, lucrurile stau cam la fel. atunci când vine vorba despre fostele glorii ale trupei din Ștefan cel Mare. Recent, Florin Prunea a răbufnit la adresa finanțatorilor de la FCSB și Dinamo, după ce aceștia au umilit glorii precum Helmuth Duckadam, Dănuț Lupu (foto, centru) sau Ionel Dănciulescu.

S-au stabilit datele semifinalelor din Cupa României. Când se dispută Dinamo – FCSB

Fostul portar al naționalei e de părere că Ionuț Negoiță a vrut să-l umilească pe Lupu. Concret, Prunea a dezvăluit salariul pe care Lupu îl primea de la Negoiță, ultima dată când făcea parte din organigrama clubului.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Au vrut să mă umilească. Atunci, când s-a zis să nu mă ia pe mine și pe Dănciulescu în cantonament. Atunci l-am sunat și am avut o discuție, mai așa... cu el. I-am zis: ”Tu nu mă umilești pe mine, nimeni nu m-a umilit”.

Apoi, a revenit cu un telefon, că: Domne, că am greșit. După, am zis cu Danciu să mergem, că după ce o să zică lumea.

Am vorbit cu Lupu, săracul: ”Domne, m-au umilit. Mi-au dat salariul 15 milioane”. Am rămas perplex. Mi-a părut rău. Nu mai e la Dinamo. Danciu are salariul mic. Are o mie și ceva de euro.

Mai are contract până pe 30. Le-am zis suporterilor. Dacă pleacă și Dănciulescu, s-a terminat, ce legătură mai aveți cu Dinamo”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Cum își bate joc MM Stoica de „câini”, după ce Dinamo a ajuns pe loc de baraj. Postare incendiară!

„Când am văzut de Duckadam, am urmărit emisiunea în direct la voi, îmi venea să intru în televizor. Nu ai cum să-l umilești așa. Eram siderat de ceea ce s-a întâmplat în acea seară.

Domnul Duckadam este un om extraordinar. Pe afară, când te duci, toată lumea întreabă de Duckadam”, a mai spus Prunea, potrivit sursei citate.