Naționala, desființată după meciul cu Israelul. Ne-au călcat în picioare!

Naționala, desființată după meciul cu Israelul. Ne-au călcat în picioare! Sursa foto: FRF

Naționala desființată de un fost internațional după meciul cu Israelul din preliminariile lui Euro 2024. România a încheiat la egalitate, scor 1-1, și ocupă locul doi în grupă, după Elveția. Tricolorii au 9 puncte, întregistrând până acum două victorii şi trei remize. În aceste condiții, meciul cu selecționata Kosovo devine vital pentru campania de calificare.

Naționala desființată după meciul cu Israelul de un fost internațional din vremurile de aur. Viorel Moldovan a criticat dur prestația jucătorilor lui Edi Iordănescu din meciul care s-a încheiat cu scorul 1-1 pe Arena Națională din București. În opinia fostului internațional, la felul în care joacă, echipa României nu merită calificarea la turneul final al Euro 2024 din Germania.

„Suntem incapabili să jucăm fotbal. Nu ştiu din ce cauză, dar să fii dominat acasă şi să vezi această diferenţă de tehnică, tactică, în favoarea Israelului, în faţa a 50.000de oameni... Parcă îmi vine să înnebunesc când văd o asemenea echipă naţională, mi-aş dori să se desfiinţeze fotbalul. Practic, Israelul ne-a călcat în picioare. Israelul a fost superclasă azi”, a comentat Viorel Moldovan, într-o intervenție la Prima TV.

Fostul jucător internațional a mai spus că în jurul echipei naționale de fotbal este multă propagandă, dar rezultatele nu sunt nici pe de parte cele promise. El și-a exprimat regretul pentru suporterii care încă mai speră la o minune în ce privește această echipă.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Propagandă multă, mult bla-bla, ca de fiecare dată, păcat de acest public. Ne minţim în continuare. Sincer, nu aş vrea să ne calificăm la CE. Nu merităm, sincer, de ce să ne ducem acolo? Ne merităm soarta”, a spus Viorel Moldovan la Prima TV.

Echipa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 1-1 meciul cu reprezentativa statului Israel din preliminariile Euro 2024. Jocul de pe Arena Naţională a contat în grupa I de calificare.

Tricolorii au 9 puncte, întregistrând până acum două victorii şi trei remize. Echipa României se clasează pe locul secund după Elveția care are 11 puncte acumulate. Naționala desființată după remiza cu Israel. Acum urmează, marți, meciul cu selecționata din Kosovo. Acesta ar putea fi decisiv pentru echipa noastră în campania de calificare.

 

Viorel Moldovan

Viorel Moldovan. Sursa foto: Captura Video

Naționala desființată de Viorel Moldovan

Naționala desființată pentru jocul de sâmbătă seara. Dacă Viorel Moldovan este pesimist, nu același lucru se poate spune despre selecționerul Edi Iordănescu. El a declarat, după meci că rămâne încrezător în șansele Naționalei. Iordănescu crede că echipa României va reuşi, totuși, în ciuda rezultatelor slabe, calificarea la Euro-2024.

„Suntem foarte conştienţi de cum a decurs jocul. Dacă gestionam mai bine, puteam câştiga, dar puteam şi pierde. Încrederea mea în grup rămâne intactă, sunt încrezător că vom merge la Euro. Adversarul a avut multă calitate individuală. În prima repriză am fost mulţumit, dar în repriza a doua au fost multe greşeli şi am cedat-o”, a descris selecționerul prestația jucătorilor săi în fața adversarilor.

Tehnicianul a declarat că acesta este nivelul echipei naționale, dar a spus că are încredere în grupul pe care l-a format. Totodată, Iordănescu a afirmat că trage speranțe ca lucrurile să decurgă mai bine cu Kosovo și că va scoate un rezultat pozitiv.

„Ăştia suntem, dar eu am încredere în grup. Toate meciurile sunt importante, Kosovo a revenit cu Elveţia, a făcut punct. Noi mergem mult pe coeziune, pe grup, pe spirit, dar trebuie mai mult curaj. Trebuie să ne recuperăm foarte bine şi să facem un rezultat pozitiv cu Kosovo”, a declarat Iordănescu la Prima TV.