Janelle Wellons: ingineri, oameni de știință, piloți și managerii de proiect ai NASA cred că "Titan ar fi un loc minunat pentru a trăi". Inginerul a lucrat la nava spațială Cassini, șapte ani de zile şi a învăţat sistemul saturnian și a adunat o mulțime de date despre satelitul natural. Potrivit lui, Titan are 14% din greutatea Pământului. Wellons a spus: "Titan este cea mai mare lună de pe lângă Saturn, mai mare decât planeta Mercur în sine, așa că eu cred că am putea sta acolo și ne-am răspândi peste tot". 

Titan este singurul loc cunoscut, în afară de Pământ, pentru a avea lichide sub formă de lacuri și mări pe suprafața sa.  Ea a adăugat: "Nu știu, este un loc minunat de trăit". Proprietățile Titanului, explică Wellons, sunt viabile pentru oameni, dar există și aspecte mai puțin atrăgătoare. De exemplu, Titan, fiind foarte departe de Soare, are o temperatură medie de -179 ° Celsius pe suprafață. De asemenea, durează mai mulți ani pentru a ajunge acolo, timp în care astronauții vor trebui să tolereze undele radioactive ale soarelui, microgravitatea și mult de stres.

Cu toate acestea, Titan pare să fie o destinație viitoare extrem de populară printre oamenii de știință, iar astrofizicianul Brian Cox a fost, de asemenea, optimist cu privire la acestă posibilitate. Anterior, omul de știință al NASA, Amanda Hendrix, a spus că Titan ar putea supraviețui vieții extraterestre, titrează express.