Evenimentul Zilei > Sport > Napoli îl vrea pe Valentin Mihăilă. Preț astronomic stabilit de Parma
Napoli îl vrea pe Valentin Mihăilă. Preț astronomic stabilit de Parma

Napoli îl vrea pe Valentin Mihăilă. Preț astronomic stabilit de Parma

Evoluţiile tot mai apreciate ale fostului fotbalist al Universităţii Craiova nu au rămas fără ecou în Serie A. Prima echipă care s-a arătat deja interesată de serviciile lui Mihăilă a fost AC Napoli. 

Valentin Mihăilă i-a cucerit pe italieni după ultimele sale apariţii în tricoul galben – albastru al Parmei. Tânărul atacant în vârstă de doar 21 de ani şi-a trecut de două ori numele pe lista marcatorilor, în ultimele două etape ale campionatului din „Cizmă”, iar mai multe cluburi din Serie A au înercat să ia legătura cu şefii Parmei pentru a tatona un posibil transfer al acestuia în pauza competiţională din vară.

Napoli îl vrea pe Mihăilă de la Parma

Jurnaliştii italieni anunţă că trupa pregătită de tehnicianul Gennaro Gattuso, AC Napoli, a contactat, de curând, conducerea formaţiei pentru care evoluează Mihăilă şi Man. Americanul care conduce însă destinele Parmei, Kyle Krause, nici nu a vrut să audă, pentru moment, de o ofertă pentru Mihăilă. „Nu este acum momentul să vorbim despre un astfel de transfer” a fost răspunsul scurt al şefilor Parmei pentru fosta echipă a argentianului Diego Armando Maradona. 

Parma i-a fixat un preţ piperat lui Valentin Mihăilă

Indiferent dacă gruparea de pe „Stadio Ennio Tardini” va retrograda sau nu în divizia secundă, ziariştii din „Cizmă” scriu că Parma nu îl va ceda pe Valentin Mihăilă pe o sumă modică. Presa italiană dă de înţeles că o despărţire a vârfului de 1,77 metri de Parma nu se va realiza decât în condiţiile unei sume piperate.

„Ţinând cont de evoluţiile lui Mihăilă din această a doua parte a campionatului italian şi de soliditatea financiară de care se bucură clubul, ar fi dificil să luăm în calcul un rămas bun ieftin” au explicat şi jurnaliştii de la ziarul online de casă al galben – albaştrilor, Parma Live.

Pelle, laude pentru Mihăilă și Man

Deși Mihăilă și Man nu au avut foarte mult timp la dispoziție pentru a se acomoda cu fotbalul italian, coechipierul acestora din zona ofensivă, Graziano Pelle, e ferm convins că tricolorii pot juca un rol important în menţinerea Parmei în prima ligă.

„Mă înțeleg foarte bine atât cu Valentin Mihăilă, cât și cu Denis Man. Ambii sunt jucători care își doresc foarte mult și care au calități extraordinare. Din păcate, nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a se adapta, însă ei se descurcă grozav” a declarat experimentatul vârf în vârstă de 35 de ani despre cei doi jucători din țara noastră.

Pelle crede în salvarea de la retrogradare

Pelle știe că formația antrenată de Roberto D’Aversa are nevoie de un parcurs fără cusur pe acest final tensionat de sezon, însă are speranțe că galben – albaștrii vor izbuti să depășească criza de rezultate și să scape de zona roșie a clasamentului.

„Nu suntem într-o situație tocmai roz, dar, dacă rămânem la fel de concentrați și în meciurile viitoare, atunci sunt sigur că vom putea să ne îndeplinim toate obiectivele” a încheiat, pe un ton optimist, Pelle.