Muzică şi convorbiri prin căşti fără fir

Muzică şi convorbiri prin căşti fără fir

Modelul Genius HS-980BT funcţionează wireless şi se conectează la playere muzicale, telefon şi tablete.

Genius a lan­sat căştile care func­ţio­nează prin Bluetooth, modelul HS-980 BT.

Acest gadget se adresează în primul rând melomanilor, dar şi celor care vor să nu-şi mai încurce nasturii şi fermoarele hainelor în cablurile căştilor. În plus, poţi să ţii telefonul la încărcat şi să te îndepărtezi în jurul lui la o distanţă de aproximativ 10 metri.

Pe lângă telefon, poate intra în conexiune cu orice gadget care are Bluetooth: playere muzicale sau tablete PC, chiar şi cu un computer. Conectare rapidă

Ne puteți urmări și pe Google News

Setările sunt destul de simple, iar conectarea cu telefonul mobil, tableta sau mp3 player-ul nu durează mai mult 15 secunde. Se pornesc căştile şi se activează modul Bluetooth pe smartphone sau pe player-ul muzical.

După conectare, automat va începe să cânte muzica în căşti. Prin două taste poziţionate în lateralele butonului multifuncţional poţi da melodiile înainte sau înapoi, iar funcţia "play" şi "pauză" se află deasupra acestora.

Funcţie handsfree

Tasta pentru telefon este în partea de jos. Dacă te apelează cineva, automat se opreşte muzica şi auzi soneria în căşti.

În partea de jos a tastei multifuncţionale e butonul pentru răspuns, iar dacă apeşi pe el în timp ce cântă muzica, se apelează ultimul număr la care ai sunat.

Nu e nevoie să le schimbi bateriile, un cablu USB se conectează la computer şi în aproximativ o oră sunt gata de folosit.

Genius HS-980BT au o autonomie de 9 ore pentru convorbiri telefonice şi 7 ore pentru a asculta muzică. Preţul căştilor este 320 de lei.