Mutu s-a enervat pe Boloni

Mutu s-a enervat pe Boloni

Internaţionalul român n-a gustat prea mult părerea lui Laszlo Boloni, care spusese că "Briliantul" s-a transferat la "Jiul Petroşani al Franţei".

Adrian Mutu a reuşit duminică primul său gol în Ligue 1, în partida Ajaccio - Lorient, scor 4-4. "Briliantul" l-a contrat pe Laszlo Boloni, cel care declarase că Mutu s-a transferat la "Jiul Petroşani al Franţei".

"Îmi e foarte bine aici! Ceea ce a spus nu mă afectează, e părerea lui şi o respect. Vreau să precizez că nu sunt deloc de acord cu ea. În Franţa, spre deosebire de Serie A, fotbalul e mai mult fizic şi mai puţin tactic", a spus "Briliantul".

Jucătorul lui Ajaccio s-a lăudat singur pentru primul gol marcat în Franţa. "Sunt bucuros de primul meu gol în acest sezon. Concurenţa cu «Ibra» (n.r. - Zlatan Ibrahimovici, de la PSG. Cei doi au făcut un pariu în glumă despre numărul de goluri pe care-l vor marca în actualul sezon) nu mă interesează, a fost o glumă, el e prietenul meu. Când am început eu să joc, el avea deja 5 goluri marcate. La primul meu gol pentru Ajaccio a fost talent pur, nu noroc! Nu prea se poate vorbi de noroc la acea execuţie", s-a ridicat Mutu singur în slăvi, într-un interviu acordat pentru "Libertatea".

Ne puteți urmări și pe Google News

Mutu a mai spus că naţionala României se va califica la Campionatul Mondial din 2014, care va fi organizat în Brazilia.