Mutare surpriză la Antena Stars. Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida

Mutare surpriză la Antena Stars. Ce se întâmplă cu emisiunea Mirelei Vaida Suma pe care o câștigă Mirela Vaida la o nuntă. Puțini își permit să o cheme. Sursa foto: Mirela Vaida / Facebook

Antena Stars a pregătit o serie de schimbări majore, care vizează mai multe emisiuni vedetă ale postului.

Mirela Vaida și emisiunea care a făcut-o celebră, Acces Direct, se despart de studiourile Antena Stars. Astfel, emisiunea difuzată inițial de postul Antena 1, prezentată și de Simona Gherghe și Cristina Cioran, se mută într-un nou decor.

Conducerea Antena Group a luat hotărârea de a face o serie de schimbări majore la stația Antena Stars. Printre emisiunile afectate de această decizie se numără și show-ul fenomen prezentat de Mirela Vaida.

Ne puteți urmări și pe Google News

Antena Stars se mută de la studiourile Romexpo

În prezent, producțiile postului Antena Stars sunt filmate la studiourile din Romexpo. De curând postul a hotărât să filmeze emisiunile din altă parte. Conform informațiilor obținute de Fanatik, spațiile pe care Antena Stars le va elibera ar putea fi preluate de Kanal D2.

Antena Stars are însă și emisiuni care nu depind de studiourile tv. Postul a lansat mai multe reality-show-uri care sunt filmate ori în casele realizatorilor, ori în alte locații din țară.

Printre acestea se numără „Mămici de pitici cu lipici”, „Fetele lui Tavi” sau „Reală”. Trustul a promovat o serie de vedete precum Amalia Bellantoni sau Brigitte Pastramă, cu  propriile reality-show-uri.

Suspans și în cazul emisiunii prezentate de Gabriela Cristea

În afara Mirelei Vaida, de mutarea studiourilor vor fi afectate și vedete ale postului, printre care Natalia Mateuț, Andrei Ștefănescu și Cătălin Cazacu. Nu se știe ce se va întâmpla nici cu platoul show-ului „Mireasa: Capriciile iubirii”, emisiune prezentată până acum de Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea. Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea. Sursa foto: Instagram

Pe 9 aprilie, Antena Stars a împlinit 16 ani de existență. Postul s-a lansat sub denumirea de Antena 2, în 2007. Antena 2 s-a transformat în Antena Stars în decembrie 2013, la doi ani după ce a devenit un post monden. Numai că tranziția nu a fost facilă.

CNA a respins solicitarea Antenei 2 de a deveni Antena Stars din cauza intenției de a o include pe Bianca Drăgușanu ca una din prezentatoarele principale ale postului. CNA a revenit asupra deciziei,  acceptând, în final, noua denumire a postului. Totuși, Antena Stars a fost nevoită să renunțe la Bianca Drăgușanu pentru a putea primi avizul CNA, notează RomâniaTV.