După două victorii consecutive (4-0 acasă cu Oțelul Galați și 3-2 în deplasare cu Universitatea Cluj), Dinamo s-a încurcat, sâmbătă, pe teren propriu, în fața celor de la ASA Târgu Mureș, obținând doar o remiză (scor 1-1).

„Eu sunt dinamovist”

Dinamoviștii au fost incapabili să triumfe, în condițiile în care au jucat tot meciul cu un om în plus.

Fost jucător al „câinillor”, senegalezul Ousmane N’Doye a avut un comportament bizar în Ștefan cel Mare. „Eu sunt dinamovist, frate. Nu aș putea să joc niciodată la Steaua. Jur”, spunea mijlocașul înaintea confruntării dintre „roș-albi” și cei de la Târgu Mureș.

Vorbele lui Ousmane au prins contur pe teren. Mai întâi, N’Doye a ratat un penalty în minutul 29, după ce șutul a fost apărat de portarul Cătălin Samoilă.

În acel moment, oaspeții conduceau cu 1-0, după reușita lui Mureșan (9). Dinamo a egalat prin Filip, în minutul 45, iar în partea secundă, N’Doye a ieșit din nou la rampă. Jucătorul mureșenilor s-a străduit din răsputeri să fie eliminat și l-a forțat pe arbitrul Lucian Rusandu să-i arate două cartonașe galbene în minutele 60 și 63! Primul avertisment l-a primit pentru o simulare, iar pe cel deal doilea l-a încasat pentru că i-a dat o palmă lui Ștefan Bărboianu.

„Ce dacă am ratat?”

Prestația senegalezului nu s-a oprit aici. Chemat de suporterii dinamoviști, Ousmane s-a dus la galerie și a înjurat Steaua, arătând că rămâne un „câine” de nădejde. La final, N’Doye nici nu a mimat supărarea, după o prestație jenantă. „Ce dacă am ratat lovitura de la 11 metri? Nu sunt primul jucător care ratează un penalty. Acum, nu mai am ce să fac, mergem acasă și uităm. Suntem oameni și greșim. Mi-ar plăcea să revin la Dinamo, dar nu ca jucător. Aș vrea să fiu conducător și să ajut clubul”, a spus Ousmane.

Supărată din cauza prestației pe care a avut-o mijlocașul, conducerea echipei ASA Târgu Mureș are de gând să-l bage în ședință pe african. Evoluția lui va fi analizată și, în cel mai bun caz, el va fi amendat drastic. De asemenea, N’Doye riscă și excluderea din lotul pregătit de Adrian Falub.