Evenimentul Zilei > Social > Mungiu, prezent la Los Angeles

Mungiu, prezent la Los Angeles

SPERANTE. Cristian Mungiu, nominalizat la Globurile de Aur, s-a prezentat sambata, la Los Angeles, pentru a primi premiul Asociatiei Criticilor de Film din Los Angeles pentru Cel mai bun film strain al anului 2007, alaturi de actorul sau din „432”, Vlad Ivanov.

Regizorul a declarat ca nu are asteptari foarte mari pentru Globul de Aur deoarece filmul sau nu are niciun fel de implicare americana si a recunoscut ca spera si la o nominalizare la Oscar.

Premiile Globul de Aur s-au acordat asta-noapte la Los Angeles, intr-o conferinta de presa care a avut loc la Hotelul Hilton din Beverly Hills, de la ora locala 18.00 (4.00, ora Romaniei). Contrar obiceiului de anii trecuti, nu a existat niciun covor rosu intins in fata Hotelului Hilton, ci doar o banala conferinta de presa care a durat o ora.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.