Evenimentul Zilei > Social > Mugur Mihăescu dezamăgit de românii care nu-și apără drepturile. ”Oamenii ăștia persistă în greșeală”
Mugur Mihăescu dezamăgit de românii care nu-și apără drepturile. ”Oamenii ăștia persistă în greșeală”

Mugur Mihăescu dezamăgit de românii care nu-și apără drepturile. ”Oamenii ăștia persistă în greșeală”

Mugur Mihăescu s-a declarat dezamăgit, duminică, la Antena 3,de românii care nu-și apără drepturile: ”De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?", a intrebat actorul. 

„Lumea nu are joburi, dar stă acasă, nu se lupta pentru joburi. Lumea simte că e greșit ce se întâmplă, dar nu face nimic, stă acasă. Pe cine aș mai apăra eu?”, a spus Mugur Mihăescu, duminică, la Antena 3, declarându-se dezamăgit de românii care nu își apără drepturile.

Oameni care stau ca melcii acasă, spune actorul

„Eu mă descurc, pot să mă angajez la o televiziune, nu am probleme din punct de vedere material. De ce să mă mai lupt eu pentru oamenii ăștia care stau ca melcii acasă?”, a întrebat actorul.

„Când este să își ia în propriile mâini destinul, comentează pe Facebook. De ce să mă mai zbat? Pentru cine? Sunt aberații de la un capăt la altul.

Dacă îmi spune un stat din toate astea afectate, din lumea civilizată, în care industriile afectate și oamenii nu și-au primit ajutoarele pentru că au fost împiedicați să își exercite un drept constituțional, dreptul la muncă, eu zic foarte bine.

Se persistă în greșeală

Cred că este un moment pentru toți să ne reconsiderăm modul de a gândi cu capul nostru, de a vorbi ceea ce nișe pare corect să vorbim, să reconsiderăm modul în care râdem, să reconsiderăm că mai trăim într-o democrație și să ne dăm seama că ne îndreptăm spre ceea ce merităm.

Oamenii ăștia persistă în greșeală. N-ați câștigat nimic. Ați pierdut un an jumate din viață, melcilor”, a mai spus Mugur Mihăescu.

Ideile protestatarilor sunt relativ disparate

Protestele din săptămâna trecută au căpătat o anumită conștientă și coeziune, dar nu sunt îndreptate către un țel direct și nu beneficiază de un program pentru care să militeze. Ideile protestatarilor sunt relativ disparate, influențate de factori nefideli, de regulă ușor de demontat sau de combătut.

De asemenea, nu s-a protestat momentan exclusiv pentru situația economică actuală, dar acest aspect reprezintă un substrat real al motivelor care conving protestatarii să iasă în stradă.