Evenimentul Zilei > Monden > Care este jobul ideal in anul 2020?
Care este jobul ideal in anul 2020?

Care este jobul ideal in anul 2020?

Dacă s-ar face un top al celor mai bune locuri de muncă din România în anul 2020, cu siguranță lista ar arăta diferit față de anul trecut.

În cele șase luni de când virusul COVID-19 a început să facă ravagii în întreaga lume, multe domenii au fost nevoite să își suspende activitatea și să recurgă la disponibilizări pentru a evita falimentul. Pe toată perioada stării de urgență, firmele care au reușit să amortizeze pierderile financiare au fost cele care și-au mutat rapid activitatea în mediul online. Totuși, nu sunt deloc puțini cei care și-au pierdut locul de muncă și au fost nevoiți să se orienteze către alte surse de venit.

Ce criterii trebuie să îndeplinească jobul ideal în anul 2020?

Dat fiind faptul că pandemia a obligat întreaga omenire să își reevalueze și să își restructureze modul de lucru, jobul ideal în anul 2020 trebuie, în primul rând, să poată fi desfășurat de la distanță, printr-o simplă conexiune la internet. În al doilea rând, cererea pentru serviciile prestate trebuie să rămână constantă sau să crească, altfel stabilitatea locului de muncă poate fi pusă la îndoială.

În al treilea rând, veniturile câștigate trebuie să fie constante și suficient de mari încât să-i permită angajatului să își întrețină familia chiar și pe timp de criză financiară, consecință inevitabilă a carantinei globale din ultimele luni.

Și nu în ultimul rând,ar fi de preferat că reprofilarea către activitatea ideală să nu necesite studii de specialitate sau experiență în domeniu, căci acestea necesită o investiție majoră de timp și resurse.

Model de videochat de top – cel mai râvnit job al momentului

Jobul ideal, care îndeplinește toate criteriile de mai sus, există în România, iar ofertele de angajare în domeniu sunt nenumărate. Este vorba despre videochat, sau, altfel spus, arta conversației în mediul online. Jobul se adresează reprezentanțelor sexului frumos, iar câștigurile lunare variază între 1.000$ și 20.000$, în funcție de timpul investit.

Cele care lucrează în domeniul videochatului sunt modele online și își desfășoară activitatea dintr-un studio de videochat, unde au parte de cele mai bune condiții tehnice pentru a socializa virtual, prin intermediul unei camere web. Conversațiile sunt purtate în limba engleză, cu oameni din toată lumea, astfel că un model de videochat nu se plictisește niciodată. În plus, programul este flexibil, așadar fiecare model își poate alege în ce interval orar dorește să își desfășoare activitatea.

Deși poate părea de necrezut că un asemenea loc de muncă există, activitatea unui model de videochat este legală și reglementată prin lege, astfel că veniturile sunt impozitate. Iar riscul de a rămâne fără loc de muncă este nul, căci industria videochatului a raportat o creștere semnificativă a câștigurilor în toată jumătatea anului curent și nu prezintă semne că ar urma să fie afectată de criza financiară iminentă.

Așadar, dacă îți dorești să ai jobul ideal și vrei să descoperi și restul beneficiilor de care se bucură modelele de videochat, programează un interviu la Charm Studio, studioul modelelor de TOP!

Articol realizat de Charm Studios

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: