Evenimentul Zilei > Actualitate > Motivul INCREDIBIL pentru care un primar a fost obligat să mănânce un ȘOBOLAN: „Seamănă cu carnea de iepure” – VIDEO
Motivul INCREDIBIL pentru care un primar a fost obligat să mănânce un ȘOBOLAN: „Seamănă cu carnea de iepure” – VIDEO

Motivul INCREDIBIL pentru care un primar a fost obligat să mănânce un ȘOBOLAN: „Seamănă cu carnea de iepure” – VIDEO

Un primar a pierdut un pariu pentru care a fost nevoit să mănânce un șobolan. Primarul a făcut pariul în speranța că PSG se va claifica în Liga Campionilor în fața F.C. Barcelona.

Din păcate, FC Barcelona s-a impus în fața formației franceze, cu 6-1, cu toate că în meciul tur PSG căștigase detașat în fața formației catalane, cu 4-0. 

Astfel, primarul orașului francez Mont-de-Marsan a mâncat un șobolan și va fi nevoit să voteze cu Jean-Luc Melenchon, liderul stângii radicale franceze, la alegerile prezidențiale din iunie, potrivit Mirror.co.uk.

Charles Dayot a cerut însă indulgență de la alegătorii săi, în ceea ce privește votul exprimat la prezidențiale.

Primarul și-a îndeplinit o parte din promisiiune. Dayot a preferat însă să mănânce o friptură de nutrie, un animal din aceeași familie, într-un restaurant local.

"E suculentă, de fapt seamănă cu carnea de iepure. Este un animal erbivor, deci trebuie să recunosc că nu mi-am onorat pe deplin pariul", a spus primarul din Mont-de-Marsan.